#142 Egy spirituális Férfi tapasztalatai

Milyen lehet Férfiként egy olyan közegben, ahol sokkal több a Nő? Hogy érzi magát egy spirituális tanfolyamon az a Férfi, aki egyedül képviseli a saját nemét? Milyen kihívásokkal kell szembenéznie és milyen előnyöket tapasztal?

Az Örömvilág podcast csatorna #142 epizódjában Németh Lacival beszélgetek, akinek végre rengeteg olyan kérdést feltehettem, amit csak egy Férfi tud megválaszolni. Spirituális tanítóként, csoportok vezetőjeként én is látom, hogy a Nők sokkal nagyobb arányban képviseltetik magukat, mint a Férfiak.

Kíváncsi voltam, milyen érzés lehet egy tanfolyamon, amikor a mélylélek bugyraiban valaki épp a bántalmazó apával kapcsolatos traumáit oldja, és ott van a közelében egy Férfi. Szerettem volna megtudni, igaz-e, hogy a spirituális csoportokban könnyebb „csajozni”, mert sok a figyelemre, megértésre vágyó érzékeny Nő. És persze ezeken a kérdéseken túl még számtalan olyan téma felmerült, amire Laci türelemmel és készségesen válaszolt.

Kicsit előre dolgoztam ezzel az adással, amikor ugyanis megjelenik, én épp a Létezések Síkjai ThetaHealing tanfolyam instruktor képzésén vagyok Svájcban. Így új és friss információkat is tudok adni vendégemről, aki néhány napja hivatalosan is csatlakozott az Örömvilág Tudatosság Központ csapatához. Ha szeretnéd megtudni, milyen témákban lehet felkeresni őt, kattints ide: https://www.oromvilag.hu/nemeth-laszlo/

Laci első programjához Te is csatlakozhatsz október első vasárnapján, az Erőszakmentesség világnapja alkalmából az Örömvilág Tudatosság Központban. 2007 óta minden évben világszerte október 2-án, a Nobel-békedíjas Mahatma Gandhi az indiai függetlenségi mozgalom vezetőjének, az erőszakmentesség jelképének születésnapján tartják az Erőszakmentesség Világnapját. Laci az „Ölelésért ölelést” elnevezésű programjával az erőszakmentes életszemléletre és kommunikációra szeretné felhívni a figyelmet. Ha szeretnél ölelést adni, vagy fogadni, vagy szívesen ülnél vele szemben, egymás szemébe nézve, szótlanul, esetleg van egy történeted, amit már hosszú ideje elmesélnél valakinek, aki csendben, értő figyelemmel hallgat Téged anélkül, hogy bírálna, véleményt mondana, vagy csupán csak szeretnél személyesen is megismerni, csatlakozz az eseményhez október 2-án, 10:00-14:00 óra között. Részletekért kattints a www.oromvilag.hu oldalra!

Milyen gondolatokat indított el benned a mai adás témája?  Mondd el véleményed Te is a podcast@oromvilag.hu e-mail címen! Ne feledd, az összes eddigi adást megtalálod honlapomon, YouTube csatornámon (IRATKOZZ FEL!) és a podcast appokban.

Rendszeres Örömvilág podcast hallgató vagy? Szerinted is itt az ideje, hogy végre személyesen találkozzunk? Szeretettel hívlak és várlak az Örömvilág Podcast 3. születésnapja alkalmából rendezendő rendhagyó, ünnepi közönségtalálkozóra Székesfehérvárra, az Örömvilág Tudatosság Központba!

Időpont: 2022. október 7. (péntek) 17:30

A regisztrációhoz ragadj billentyűzetet, és írd meg, neked mit jelentenek az adások, hogyan szól Neked és Érted is az Örömvilág podcast. Leveled a podcast@oromvilag.hu címen várom 2022. szeptember 30-ig.

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2022. október 20 – november 02. (Betelt!!!)
A NŐ, HÉTSZER” – 7 hónapos SZEMÉLYES női kör: 2022. november 13 – 2023. május 7.
Előkészületben: 
ThetaHealing „Létezések síkjai” SZEMÉLYES tanfolyam Székesfehérváron: 2022. november 22-26.
Mélyebb önismereti elvonulás Kisnyalkán: 2023. január 26-29.
Családi minták oldása és újjászületés elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. április 28 – május 1.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?