Az anyagi világ és a spirituális valóság között vajon választani kell? Hogyan lehet egyszerre mindkét világban élni és egyensúlyt teremteni?

Az Örömvilág podcast csatorna #133 epizódjában Csatos Erikával beszélgetek, aki igazi híd a racionalitás és a szív között. Erikával sok-sok évvel ezelőtt egy tanfolyamon ültünk egymás mellett, és – valahogy – az élet újra meg újra összehoz minket. Szeretem és igazán nagyra becsülöm Őt, mert tiszta lélekkel és hihetetlen elhivatottsággal végzi munkáját. Az Álomjövő alapító tulajdonosa, vezető pénzügyi mentor, a „nők pénzügyi tanácsadója”, a Nőnek lenni jó konferencia sorozat főszervezője.  Ezek lehetnének akár száraz tények is, de elképesztő mélységek vannak e pár titulus mögött.

Ha velünk tartasz a mai adásban, egy nagyszerű, bátor és csupaszív Nőt mutatok be Neked, akitől tanulni, és akiből inspirálódni egyaránt lehet. 

Ahogy beszélgettünk, szinte repült az idő. Remélem, Neked is sokat ad majd. Ha van kedved, írd meg Te is a véleményedet, nézőpontjaidat a podcast@oromvilag.hu e-mail címre! Ugyanitt témajavaslataidat is szeretettel várom! Ha tetszenek a témák és az adások, kérlek, iratkozz fel YouTube csatornámra, ahol az összes eddigi epizód mellett más érdekes és hasznos tartalmat is találhatsz.

Szeretettel várlak programjaimra:

A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?