Ismered a szülés és születés természetes folyamatát? Mernéd vállalni az otthonszülést? Piroska – mai beszélgetőtársam – úttörőnek számít azzal, hogy 20 éve ezt az utat választotta.

Bevallom, én nem mertem volna annak idején bevállalni, ráadásul ún. „terhességi toxémiám” volt, ami eleve kórházba utalt. Ugyanakkor mindig is becsültem és tiszteltem azokat a Nőket, akik megengedték maguknak és babájuknak ezt a csodát. Tudtam, hogy ez volna a „normális”, de én mégsem éreztem természetesnek. Való igaz, nem volt mellettem olyan Társ sem, aki biztonságos teret tartott volna egy otthonszüléshez.

Mivel nekem a szülés és az állapotosságom időszaka tele volt traumákkal, sokat dolgoztam a témával. Számos otthonszülés videót néztem meg, többnyire nem láttam a könnyeimtől, és a szívem majd kidurrant a meghatódottságtól és az együttérző örömtől. Ilyen videókkal gyógyultam abból, amit megéltem.

Nem csoda hát, hogy amikor 3 hete Tajti Piroska a természetes fogamzásszabályozásról szóló adásban megemlítette a természetes szülését, kapva-kaptam az alkalmon, és kértem, vegyünk fel erről is egy adást. Szeretettel és jó szívvel ajánlom Neked is!

Mi a Te személyes történeted? Van kedved elmesélni, megosztani? Milyen felismeréseket adott neked ez a téma? Írd meg a podcast@oromvilag.hu e-mail címre! Ugyanitt szeretettel várom témajavaslataidat is.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Szeretettel várlak programjaimra:

ThetaHealing® Alap tanfolyam ONLINE: 2022. szeptember 30 – október 2.

A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?