Képzeld el, hogy egy nap felkelsz, és véletlenül észreveszed, hogy tehetséges festő vagy! Mit kezdenél hirtelen jött, Isten adta tehetségeddel? Gabi jobb világot kezdett el festeni…

Egy általam már régóta várt beszélgetést hallhatsz az Örömvilág podcast #81 epizódjában.  Márfy Gabriella festőművésszel sok éve ismerjük egymást. Valahogy mindig egymás mellé sodort minket az élet, de egy évvel ezelőtt, az első karantén idején elkezdtünk együtt dolgozni is. Habár az az alkotási folyamat, aminek az eredménye a Napi Segítő lett, egyikünk számára sem munka, sokkal inkább küldetés.

Gabi egy igazán különleges ember. Csodálom alázatos, szeretetteljes, ugyanakkor szenvedélyes lényét. Azt, ahogy ihletetten alkot, miközben két lábbal jár a földön. Azt, ahogy szeretettel ad, ahogy másokról gondoskodik, és ahogy mindeközben járja az önismeret útját. Számomra nagy ajándék, hogy ismerhetem, és örömmel mutatom be Neked is. Tarts velem, velünk!

Mondd el véleményed vagy javasolj témát a podcast@oromvilag.hu e-mail címen! Az összes adást megtalálod honlapomon, YouTube csatornámon (IRATKOZZ FEL!) és a podcast appokban.

Ismered már a Napi Segítő kártyacsomagot?

64 fontos téma, 64 egyedi festmény alapján készült kártyalap, és egy füzet, amely segít megtalálni a választ aktuális kérdésedre. A képek, a nézőpontváltó gondolatok vagy a kérdések a benned lévő témával kapcsolódva hozzák létre az egyedi üzeneteket. A Napi Segítő olyan nézőpontokhoz vezet el, amelyeken keresztül könnyedén láthatóvá válnak a megoldások.

 A Napi Segítő kártyacsomag gyönyörű festményei – repróként – a Te otthonod, vagy irodád falát is díszíthetik! Márfy Gabriella festőművész olajfestményeinek másolatát fenyő vakrámára feszített, digitálisan nyomtatott textilképként rendelheted meg, két méretben! 

 

Szeretettel ajánlom figyelmedbe aktuális programjaimat:

Vélemény, hozzászólás?