Szereted a dolgokat alaposan átgondolni? Vagy inkább ösztönösen cselekszel? Gyakran előfordul, hogy azon agyalsz, vajon mit gondolnak mások?

Az Örömvilág podcast #79 epizódjában a túlagyalásról szeretnék veled beszélgetni. Arról az állapotról, amikor túllépjük a józan gondolkodás határait. Biztos van olyan ismerősöd, akinek az ismerősét érinti ez a téma, így hasznos lehet, ha Te is meghallgatod:)

Kíváncsi vagyok a véleményedre. Szerinted egy jó döntéshez sok idő kell? Aki gyorsan dönt, az meggondolatlan? Mindenre ki lehet találni egy jó megoldást? És mi van, ha a megoldás csak úgy ott van? Van olyan saját tapasztalatod, felismerésed a témában, amelyet szívesen megosztanál másokkal is? Írd meg a  podcast@oromvilag.hu címre, vagy kommentelj a social media felületeimen!

A túlagyaláshoz hasonlóan az is elég sok probléma forrása lehet, ha valaki elveszíti a kapcsolatát a józan (paraszti) eszével. Spirituális körökben bizony gyakran előfordul, hogy a megismerés egy pontján az emberek azt hiszik, ők már olyan tisztán „hozzák le” a magasabb információkat, hogy nem is kell gondolkodniuk. Pedig lehetséges, hogy a saját egójuk hangját hallják, vagy más energetikai minőségekkel kapcsolódnak, és észre sem veszik, ahogy megvezetik saját magukat.

Adok egy tanácsot, ne agyald túl a dolgot, csak érezz bele, hogy vajon ennek az adásnak van-e, lehet-e mondanivalója számodra. És ha igen, akkor kattints és fülelj! Ezt a részt, és az Örömvilág podcast minden eddigi adását egyaránt megtalálod holnapomon, a YouTube-on , a  Spitify-on, valamint az ApplePodcasts és a Google Podcast alkalmazásban is. Iratkozz fel, és így mindig értesülhetsz a friss témákról!

Ismered már a Napi Segítő kártyacsomagot?

64 fontos téma, 64 egyedi festmény alapján készült kártyalap, és egy füzet, amely segít megtalálni a választ aktuális kérdésedre. A képek, a nézőpontváltó gondolatok vagy a kérdések a benned lévő témával kapcsolódva hozzák létre az egyedi üzeneteket. A Napi Segítő olyan nézőpontokhoz vezet el, amelyeken keresztül könnyedén láthatóvá válnak a megoldások.

 A Napi Segítő kártyacsomag gyönyörű festményei – repróként – a Te otthonod, vagy irodád falát is díszíthetik! Márfy Gabriella festőművész olajfestményeinek másolatát fenyő vakrámára feszített, digitálisan nyomtatott textilképként rendelheted meg, két méretben! 

Aktuális programjaim:

Vélemény, hozzászólás?