Elég egy jó módszer, vagy egy hatásos gyakorlat a sikeres teremtéshez? Szerintem nem. Ebben a részben 3 olyan fontos dologról beszélek, amit érdemes még megtenned ahhoz, hogy a vágyott eredmény megérkezzen hozzád.

Az egyik kedvenc témám a TUDATOS TEREMTÉS. A csupa nagybetű szerintem indokolt, mert a spontán teremtéseink nem mindig kedvünkre valók, és hasznos lehet érteni, mitől és hogyan működik ez az egész. A tudatos teremtésről már készítettem egy epizódot 2020. januárjában (itt meghallgatgatod), most azonban más nézőpontból vizsgáljuk meg a témát, ha velem tartasz. Ezúttal 3 olyan fontos információt osztok meg veled, amely a tapasztalataim szerint elengedhetetlen ahhoz, hogy a vágyaink, álmaink, terveink szerint alakuljanak a dolgok.

Nem árulok zsákbamacskát, az „önismeret kártyámat” is előhúzom újra. Ha rendszeresen hallgatod az Örömvilág podcast csatorna adásait, szerintem már számítasz is rá egy ilyen fontos ügy kapcsán, mint a manifesztáció.  Emellett elmesélem, miért fontos, hogy egy két lábon járó érzelemraktár vagy, és szó lesz a valódi vágyakról is.

Az adást alig pár nappal 2021. első Nagy Buddha Napja előtt rögzítem, nem csoda hát a témaválasztás. A tibeti buddhista hagyomány 4 jeles napját a spirituális társadalom tízmilliószoros napokként emlegeti, mert ilyenkor minden energia megsokszorozódik.

Tarts velem, és ha van kedved, a gyakorlatban is tapasztald meg, milyen hatékony a teremtés az adásban elhangzó szempontok figyelembe vételével. 2021. február 27-én tartok egy ingyenes online teremtő meditációt a hivatalos Facebook oldalamon, melyhez Te is csatlakozhatsz.

Van olyan saját tapasztalatod a témában, teremtésről vagy „félreteremtésről” akár, amelyet szívesen megosztanál másokkal is? Írd meg a  podcast@oromvilag.hu címre, vagy kommentelj a social media felületeimen!

Az Örömvilág podcast minden eddigi adását megtalálod holnapomon, a YouTube-on, a Spitify-on, valamint az ApplePodcasts és a Google Podcast alkalmazásban is. Iratkozz fel, és így mindig értesülhetsz a friss témákról!

Ismered már a Napi Segítő kártyacsomagot?

64 fontos téma, 64 egyedi festmény alapján készült kártyalap, és egy füzet, amely segít megtalálni a választ aktuális kérdésedre. A képek, a nézőpontváltó gondolatok vagy a kérdések a benned lévő témával kapcsolódva hozzák létre az egyedi üzeneteket. A Napi Segítő olyan nézőpontokhoz vezet el, amelyeken keresztül könnyedén láthatóvá válnak a megoldások.

ÚJDONSÁG! A Napi Segítő kártyacsomag gyönyörű festményei – repróként – mostantól a Te otthonod, vagy irodád falát is díszíthetik! Márfy Gabriella festőművész olajfestményeinek másolatát fenyő vakrámára feszített, digitálisan nyomtatott textilképként rendelheted meg, két méretben! 

Aktuális programjaim:

Vélemény, hozzászólás?