Ebben az epizódban megosztom Veled a tudatos teremtés 3 fontos lépését. A manifesztáció ugyanis nem csupán az elme tudatos jelenléte, hanem a korlátozó mintáid feloldása és pozitív érzések megtapasztalása is egyúttal. Tarts velem, és új nézőpontokkal, hasznos információkkal gazdagodhatsz ebben a fontos témában! 

A tudatos teremtés számtalan formája, gyakorlata ismert manapság. A Google keresője például 137 000 magyar nyelvű találatot ad ki erre a kifejezésre. Mégis miért nem működik? Vagy miért nem működik eléggé hatékonyan?

A XXI. században szinte „minden készen kapható”. Ám a személyiségfejlesztés és a korlátok, hátráltató programok feloldásának folyamata nem kikerülhető, ha a bőség terében szeretnél létezni. Tudom, könnyebb lenne, ha valaki más megtenné helyetted, és csak a gyümölcsét élveznéd, de a Te személyre szabott átalakító csomagod nincs előre legyártva. Nélküled nem történik meg a változás.

Ám kellő tudatossággal, nyitottsággal és némi elszántsággal mélyreható pozitív változásokat tudsz elindítani és véghezvinni. Ehhez adok most „kulcsokat” Neked. Készen állsz?

A korábbi epizódokat megtalálod a Spotify és az ApplePodcasts (iTunes) kínálatában, valamint honlapomon.

Aktuális programjaimról, meditációs estekről és tanfolyamokról az Örömvirág Facebook oldalán, honlapján, és hivatalos Facebook oldalamon találsz bővebb információkat.

Vélemény, hozzászólás?