Ebben az epizódban megosztom Veled a tudatos teremtés 3 fontos lépését. A manifesztáció ugyanis nem csupán az elme tudatos jelenléte, hanem a korlátozó mintáid feloldása és pozitív érzések megtapasztalása is egyúttal. Tarts velem, és új nézőpontokkal, hasznos információkkal gazdagodhatsz ebben a fontos témában! 

A tudatos teremtés számtalan formája, gyakorlata ismert manapság. A Google keresője például 137 000 magyar nyelvű találatot ad ki erre a kifejezésre. Mégis miért nem működik? Vagy miért nem működik eléggé hatékonyan?

A XXI. században szinte “minden készen kapható”. Ám a személyiségfejlesztés és a korlátok, hátráltató programok feloldásának folyamata nem kikerülhető, ha a bőség terében szeretnél létezni. Tudom, könnyebb lenne, ha valaki más megtenné helyetted, és csak a gyümölcsét élveznéd, de a Te személyre szabott átalakító csomagod nincs előre legyártva. Nélküled nem történik meg a változás.

Ám kellő tudatossággal, nyitottsággal és némi elszántsággal mélyreható pozitív változásokat tudsz elindítani és véghezvinni. Ehhez adok most “kulcsokat” Neked. Készen állsz?

A korábbi epizódokat megtalálod a Spotify és az ApplePodcasts (iTunes) kínálatában, valamint honlapomon.

Aktuális programjaimról, meditációs estekről és tanfolyamokról az Örömvirág Facebook oldalán, honlapján, és hivatalos Facebook oldalamon találsz bővebb információkat.

Szólj hozzá!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés