#65 Nárcisztikus kapcsolat IV. – Kilépés a bántalmazásból

Elhagyni egy nárcisztikus bántalmazót nagyon nehéz, de vele maradni még nehezebb. Egy egykori bántalmazott, ma már segítő szakember beszél a kiútról.

Az Örömvilág podcast legfrissebb adása azoknak és azokról szól, akik szeretnének megszabadulni bántalmazó kapcsolatukból. Egy nárcisztikus partnert nagyon nehéz elhagyni. Ahogy észreveszi a szándékot, szorosabbra fogja gyeplőt, és nem válogat az eszközökben, hogy ellehetetlenítse áldozatát. Hogyan lehet felkészülni? Mire érdemes figyelni? Erről beszélgetünk a téma szakértőjével, Huszák Regivel.

Beszélgetőpartnerem maga is megélte a poklot, hiszen 6 év után tudott kilépni bántalmazó párkapcsolatából. Ahogy mondja, épp csak túlélte. Tapasztalatait ma már mások megsegítésére fordítja, és  coachként olyanoknak segít, akik keresik a kiutat a saját poklukból.

Ez már a negyedig találkozásunk Regivel az éterben. Hallgasd meg korábbi beszélgetéseinket is: 

🎧 #17 Nárcisztikus kapcsolat – egy túlélő szemével

🎧 #18 Nárcisztikus kapcsolat egy túlélő szemével II. rész

🎧 #64 Nárcisztikus kapcsolat III. – Túlélőből segítő

Segítségre van szükséged? Fordulj bizalommal a műsor vendégéhez! Keresd fel Huszák Regi honlapját, vagy írj neki e-mailt az aranylampas@gmail.com címre!

Ajánlott irodalom:

📚Bánki György – A legnagyszerűbb könyv a nárcizmusról
📚Jackson Mackenzie – Kézikönyv mérgező emberekhez
📚Dr. Craig Malkin – A nárcizmus pszichológiája (Hogyan ismerjük fel és kezeljük az önimádókat)
📚Tisza Kata – MOST. (Túlélő leszel, nem áldozat)
📚Tisza Kata – Kékre szeretni

💬 Véleményed van? Megosztanád velem, velünk a felismeréseidet, témával kapcsolatos gondolataidat? Ragadj billentyűzetet, és írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, vagy kommentelj online felületeimen!

🎧 Az Örömvilág podcast csatorna – mostmár összesen – 63 epizódját bármikor meghallgathatod honlapomon, és az alábbi felületeken: YouTube, Spotify, ApplePodcasts, Google Podcast.

Aktuális programjaim:

További programokért kattints az Örömvilág Tudatosság Központ honlapjára!

 

Vélemény, hozzászólás?