#18 Nárcisztikus kapcsolat egy túlélő szemével II. rész – A kiút.

Az Örömvilág podcast előző epizódjában a bántalmazó kapcsolatokról kezdtünk beszélgetni egy túlélővel. Ezen a héten is folytatjuk a témát, és vendégem továbbra is Huszák Regi, egy olyan hölgy, aki közel 7 évig élt egy a nárcisztikus kapcsolatban.

Az előző epizódban megbeszéltük, hogy mi jellemző a nárcisztikus személyiségzavarra, és az ezzel élő emberek által uralt kapcsolatokra. Szó volt ezen kapcsolatok – szinte tökéletesen ugyanúgy zajló – forgatókönyvéről, a kezdeti szerelmi bombázás időszakáról, majd a leépítő fázisról. Ebben a részben szakítás és a kiút van fókuszban, és arról beszélgetünk, hogy milyen stratégia mentén tudnak megszabadulni az áldozatok a bántalmazó partnertől.

A történet első része után záporoztak a levelek és üzenetek, számos visszajelzést kaptunk vendégemmel. Ha úgy érzed, hogy érint a téma és bajban vagy, mindenképp kérj segítséget! Ha nem vagy érintett, kérlek, akkor is hallgasd meg ezt a podcastot, hiszen fontos, hogy minél többen legyünk, akik képesek felismerni a problémát, és segítséget nyújtani az esetleges áldozatoknak!

Véleményedet, nézőpontjaidat, esetleg saját történetedet is megoszthatod kommentben, vagy  e-mailben. Hallottad a korábbi epizódokat? Mindegyiket megtalálod a Spotify és az ApplePodcasts (iTunes) kínálatában az Örömvilág podcast csatornán, valamint honlapomon.

Aktuális programjaimról, meditációs estekről és tanfolyamokról az Örömvirág Facebook oldalán, honlapján, és hivatalos Facebook oldalamon találsz bővebb információkat.

0 0 vote
Article Rating
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x