#064 Nárcisztikus kapcsolat III. – Túlélőből segítő

A nárcisztikus bántalmazó alattomos. A külvilágban egy másik ember, de otthon, a négy fal között kegyetlen. Szinte lehetetlen tőle megszabadulni. Szinte…

Miért kerül valaki egy nárcisztikus hálójába? Miért válik bántalmazottá a párkapcsolatában? Merre vezet a kiút egy ilyen helyzetből?

Beszélgetőpartnerem az Örömvilág podcast #64 adásában Huszák Regi, aki közel egy évvel ezelőtt ült először a mikrofonom mögé ebben a témában. Elmesélte a saját történetét a hosszú évekig tartó bántalmazó kapcsolatáról egy nárcisztikus férfival. A tavaly készült két epizód (#17 és #18) elképesztő hallgatottságot ért el, messze megelőzve minden más témát. Ez egyrészt nagyon szomorú, mert mutatja, mennyire sokan élnek ma is ilyen kapcsolatban. Másrészt örömteli, mert sok érintetthez eljutott, és jó néhányuknak – szó szerint – az első lépést jelentette egy új élet felé.

A #17 és a #18 adások után özönlöttek a levelek hozzám és riportalanyomhoz egyaránt. Azt mondják, senki sem kerülheti el a sorsát. Regi – némi hezitálás után –  leporolta a coach végzettségét igazoló tanúsítványát, feladta régi életét, és túlélőből segítő lett. Nárcisztikusok áldozatainak, bántalmazó kapcsolatukból kilépni szándékozóknak nyújt szakmai és érzelmi támogatást.

2020. februárjában elindítottunk valami fontosat, és most folytatjuk. Fontos téma, amely sokkal többeket érint, mint azt gondolnád! Hallgasd meg, és ha Te magad nem is vagy áldozat, talán a környezetedben él valaki, akinek segíthetsz.

Segítségre van szükséged? Fordulj bizalommal a műsor vendégéhez! Keresd fel Huszák Regi honlapját, vagy írj neki e-mailt az aranylampas@gmail.com címre!

💬 Véleményed van? Megosztanád velem, velünk a felismeréseidet, témával kapcsolatos gondolataidat? Ragadj billentyűzetet, és írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, vagy kommentelj online felületeimen!

🎧 Az Örömvilág podcast csatorna – mostmár összesen – 63 epizódját bármikor meghallgathatod honlapomon, és az alábbi felületeken: YouTube, Spotify, ApplePodcasts, Google Podcast.

Aktuális programjaim:

További programokért kattints az Örömvilág Tudatosság Központ honlapjára!

Vélemény, hozzászólás?