Időnként elfejlődünk egymás mellett, máskor együtt fejlődünk. Örök téma ez az önismereti úton.

Az Örömvilág podcast #178 epizódjába egy olyan témát hoztam, amellyel nagyon sokszor foglalkoztunk egyéni klienseimmel. Persze nem csak a hozzám fordulóktól hallottam először arról a dilemmáról, hogy mit tegyek, ha elfejlődtünk egymás mellett a társammal. Nekem is volt részem néhány álmatlan éjszakában, és bizony előfordult, hogy – bár nem szándékosan – de sikerült letornáznom a rezgésem alacsonyabb szintre csak azért, hogy kapcsolódjak. Jó hír, hogy a kapcsolatokban nem csak elfejlődés, hanem közös út is van, és hidd el, érdemes annyit dolgozni magadon, hogy ezt meg tudd engedni magadnak!

Érint a téma? Van személyes tapasztalatod? Melyik résznél ismertél magadra? Írd meg kommentben, vagy a podcast@oromvilag.hu e-mail címre!

Megjelent első könyvem, az „Ébresztő”. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Az átlagembernek is ismerős helyzeteken keresztül mutatom meg, hogyan hatnak ránk a családi mintáink, mi irányítja a választásainkat legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, megvásárolhatod a budapesti és a szegedi Libertine könyvesboltban, valamint a 2023-as Everness fesztiválon is. 

Az Örömvilág csapatával ismét ott vagyunk az Everness fesztiválon. 2023-as programjainkat napokra lebontva megtalálod honlapomon .

ThetaHealing® HÉTVÉGI, ONLINE Alap tanfolyam: 2023. június 30 – július 2.
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz): 2023. november 7-20. (BETELT!)
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu