Nyitott vagy az új dolgokra? Vagy inkább ragaszkodsz ahhoz, amit már ismersz?

Az emberek jelentős része fél az új dolgoktól, és ezzel gátolja a saját fejlődését, illetve meg is fosztja magát ezáltal lehetőségektől. Mások azonban keresik, sőt hajszolják az újat, nem igazán tudnak hosszabb időre megállapodni egy munkahelyen vagy egy kapcsolatban. Mi okozhatja az egyik vagy a másik verziót? Ha kíváncsi vagy a lehetséges okokra, tarts velem az Örömvilág podcast #170 epizódjában, és beszélgessünk fél órát!

A közelmúltban egy nagyobb projekten dolgoztam, amelyet 2023. júniusának elején fogok bemutatni. Ahhoz, hogy sikeresen véghez tudjam vinni a tervem, új terepre kellett lépnem és új dolgokkal kellett megismerkednem. Csodás partnereket, segítőket kaptam ehhez a munkámhoz, olyanokat, akik magabiztosan mozognak az adott témában, és ez nagy biztonságot adott nekem is. Régi, bizalmatlan, „mindent egyedül kell megcsinálnom” énem biztosan nem ment volna bele egy ilyen helyzetbe, de most igazán könnyed és áramló volt a folyamat. Izgalmas és felemelő volt az energiája, ami – és ez nagyon fontos – nem egyenlő azzal, amikor valaki állandó feszültséget keres és generál magának új és/vagy ismeretlen élmények, helyzetek átélésében.

Te mennyire vagy nyitott az újra? Mennyire engeded meg, hogy új dolgok, emberek érkezzenek, még ismeretlen szituációk történjenek veled? Érint a téma? Akkor kattints és fülelj!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a Spotifyon. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Milyen felismeréseket hozott neked ez a téma? Oszd meg másokkal is a tapasztalataidat! Véleményed, hozzászólásod a podcast@oromvilag.hu e-mail címen várom.

Az Örömvilág csapatával ismét ott leszünk az Everness fesztiválon. 2023-as programjainkat napokra lebontva megtalálod honlapomon .

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2023. május 18 – június 1. (BETELT!)
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz): 2023. november 7-20. (BETELT!)
Előkészületben: 
Családi minták oldása elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. augusztus 13-16.
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu