2023. március 7-én a Szaturnusz a Halak zodiákusba lépett, és 2026. februárjáig itt tartózkodik. Ez a 3 éves időszak igazi alámerülés lesz a mélylélek birodalmában.

Szaturnusz, a Bölcs Tanító kezébe vette a pálcát, és mindannyian jobban járunk, ha megismerjük az előttünk álló pár év energetikáját. Ha ismered ennek a bolygónak a témáit, akkor bizonyára tudod, hogy most a korlátokkal, határokkal, a felelősséggel jócskán lesz dolgunk. A #154 Örömvilág podcast epizódban már pedzegettem, hogy itt a mélyebb önismeret ideje. A Szaturnusz jegyváltása erre ráerősítve azt üzeni: kapcsolódj a lelkeddel és lépj túl azokon az illúziókon, amelyek a fizikai lét korlátozott világát tekintik valóságnak.

Tündér Boglárka kolléganőm, az Örömvilág Tudatosság Központ asztrozófusa így írt erről: „A Szaturnusz mindenképp teszi a dolgát. Adja az energiát. Az pedig mindenki szabad választása, hogy beleteszi-e a saját részét és cselekszik, vagy ‘elszenvedi’, ami történik vele.” A teljes írásért kattints ide.

Az önismereti és spirituális úton járók nagy feladat volt a szívkoherencia megteremtése az elmúlt időszakban. Most azonban már nem elég, ha az elme és a szív kapcsolódik. A lélek sem maradhat ki, amely mindent meghatároz és minden életre újabb és újabb feladatokat tűz maga elé, hogy fejlődjön.
Ha velem tartasz az Örömvilág podcast csatorna #164 epizódjában, akkor erről az energiáról és a ránk váró 3 éves időszak „teendőiről” hozok neked ébresztő gondolatokat, megfontolandó nézőpontokat.

Te is érzed már ezt az energiát? Bevallom, én nagyon… Van kedved elmesélni a saját tapasztalataidat? Megosztani nézőpontjaidat? Ragadj billentyűzetet és írj nekem a podcast@oromvilag.hu e-mail címre!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2023. május 18 – június 1. (BETELT!)
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz): 2023. november 7-20. (BETELT!)
Előkészületben: 
EVERNESS fesztivál Siófokon: 2023. június 20-26.
Családi minták oldása elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. augusztus 13-16.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu