Nem tudod kikerülni, az energiája elsöprő, és óriási változásokat indít el az életedben. Hallottál már az Isteni Időzítésről?

Mindannyiunk életében van néhány olyan esemény(sorozat), amelyet muszáj átélni. Van, hogy egy-egy ilyen alkalom a pillanat műve, máskor hetekig, hónapokig is eltart. A benne lévő energia megállíthatatlanul visz – ha ellenállsz, akkor sodor – valamerre, vagy épp el valahonnan. Mindig hatalmas változásokat eredményez, és ahhoz segít hozzá, hogy beteljesítsd a küldetésed egy adott inkarnációban.

Vajon hogyan lehet felismerni az Isteni Időzítést? Honnan jön egyáltalán? És mennyi ilyen van egy életben? Ezekre a kérdésekre is válaszokat kapsz, ha velem tartasz az Örömvilág podcast #163 epizódjában.

Te hogy élted meg az eddigi Isteni Időzítéseidet? Mik a tapasztalataid? Milyen változásokhoz vezettek? Ha van kedved, oszd meg velem, velünk a témával kapcsolatos gondolataidat! Ragadj billentyűzetet és írj nekem a podcast@oromvilag.hu e-mail címre!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2023. május 18 – június 1. (BETELT!)
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz): 2023. november 7-20. (BETELT!)
Előkészületben: 
EVERNESS fesztivál Siófokon: 2023. június 20-26.
Családi minták oldása elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. augusztus 13-16.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu