#161 Tíz éves az Everness fesztivál

Idén már 10. alkalommal várja az érdeklődőket az Everness, ahol egy héten át több, mint 1000 ingyenes spirituális és tudatos program közül választhatnak az érdeklődők. Vendégem Klein Csaba alapító, fesztiváligazgató.

Évekig jártam az Evernessre azért, hogy töltődjek, tanuljak, előadásokat hallgassak, meditáljak, táncoljak… imádtam a Balaton-parti nyarak füstölőillatát, és minden alkalommal feltöltődve mentem haza. Rajongója lettem. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy ott áll a saját sátram, minden programom zsúfolásig megtelik és ezt legalább annyira élvezem, mint amikor látogató voltam. Tavaly már csapattal mentem, és egy hét alatt több, mint 100 programot tartottunk 9 sátrunkban. Hogy milyen az Everness? Sorsfordító, felemelő, örömteli…

És hogy mindez miből nőtte ki magát? Néhány lelkes, önismereti úton járó, érdeklődő összefogásából. Klein Csaba alapító, a fesztivál igazgatója a kezdetekről is mesél nekünk az Örömvilág podcast #161 epizódjában, és megtudhatjuk, mi indította el őt annak idején a tudatosság útján. Beszélgetünk az Everness szellemiségéről, az elmúlt 10 év főbb eseményeiről, és arról is, hogy milyen újítások várnak azokra, akik idén nyáron ott lesznek velünk a Sóstó Kempingben.

Te jártál már az Evernessen? Milyen élményeid vannak? Van kedved elmesélni? Ragadj billentyűzetet, és írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre. Ugyanitt témát is javasolhatsz a későbbi adásokhoz.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2023. május 18 – június 1. (BETELT!)
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz): 2023. november 7-20. (BETELT!)
Előkészületben: 
Belső gyermek gyógyítása és kreativitás ébresztés elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. április 28 – május 1.
EVERNESS fesztivál Siófokon: 2023. június 20-26.
Családi minták oldása elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. augusztus 13-16.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu