Ideje szintet lépni. Már nem elég úgy csinálni, mintha… nem elég hogy beszélsz róla, mert eljött a cselekvés ideje.

Egy olyan időszak előtt állunk, amelyben – ha szeretnél jól lenni – az aktivitásodra van szükség. A 2022-es téli napforduló után egy új szakaszba léptünk, ahol erőteljesen kettéválik majd az emberek mindennapokkal kapcsolatos megélése. Aki mindent erővel akar irányítani, aki nem hajlandó rugalmasságot vinni a működésébe, akiből hiányzik a bizakodás és a hit, aki a körülményeket és másokat okolva cselekvőképtelenné vagy dühössé válik, az egyre keserűbb tapasztalatokat fog szerezni, és egyre kiszolgáltatottabbá válik. Aki viszont bízik abban, hogy minden egy magasabb Rend szerint működik, aki hagyja és engedi, hogy az élet áramoljon vele, aki tudja, hogy mindig mindenre van megoldás, az egy teljesen más Világot fog tapasztalni. Ez utóbbi verzió nagyfokú tudatosságot igényel, amely a mélyebb önismeret által érhető el.

Nem elég csak azt mondani, hogy spirituális vagy.  Nem elég meghallgatni a tanításokat, passzív befogadónak lenni. Mostmár kezdened is kell valamit ezekkel az információkkal. Eljött az ideje annak, hogy mélyebb önismeretre tegyél szert. 

Sokan és sokszor kérdezték már tőlem, hogy hogy álljanak neki, és az utóbbi napokban szinte folyamatosan jelentkeznek nálam újabb és újabb (számomra ismeretlen) emberek, hogy mondjam meg, mit csináljanak, mert érzik, hogy valamit tenniük kell. Mialatt felvettem ezt az adást, újabb üzenetet kaptam, amelyben valaki segítséget kér az elinduláshoz. Jókor jött hát a hívás arra, hogy összeszedjem, és egy csokorban adjam át azokat a témákat, amelyekkel – szerintem – mindenkinek érdemes foglalkoznia. Az Örömvilág podcast csatorna #154 adásához érdemes saját jegyzetet készítened, mert bizony Neked is szól, és Érted is született. Ajánlok témákat, könyveket, előadókat és felteszek olyan kérdéseket, amelyekre érdemes megkeresned a saját válaszaidat.

Én már hónapok óta érzem, hogy valami változik. Ahogy elkezdtem tervezni a 2023-as programjaimat, egyre nagyobb hívást éreztem a mélyebb önismereti elvonulások, csoportfoglalkozások tartására. A ThetaHealing tanfolyamok mellett indítok női kört, újabb online önismereti csoportot, több egész napos, személyes workshopot és egy egész éves online meditációs programsorozatot is, amelyet szellemi tanítások fűszereznek majd.

Milyen gondolatokat indított el benned ez a téma?  Mondd el véleményed, meséld el felismeréseid a podcast@oromvilag.hu e-mail címen! Ne feledd, az összes eddigi adást megtalálod honlapomon, YouTube csatornámon (IRATKOZZ FEL!) és a podcast appokban.

Szeretettel várlak programjaimra:

MEDITÉTA – ONLINE meditációs est. Téma: A fogadalmak: 2023. január 3. 19:30 (minden hónap 1. keddje)
Előkészületben: 
ThetaHealing® Te és a Teremtő – ESTI, ONLINE tanfolyam: 2023. március 2-3.
ThetaHealing® Világgal való kapcsolat ESTI, ONLINE kurzus: 2023. március 20-24.
ThetaHealing® Te és a Föld személyes kurzus Székesfehérváron: 2023. április 6-7.
ThetaHealing® Lélektárs ESTI, ONLINE tanfolyam: 2023. április 19-20.
Családi minták oldása és újjászületés elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. április 28 – május 1.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu