Igazság Törvénye, Karma, Vonzás Törvénye… csak néhány azok közül, amelyekkel Te is kapcsolatban vagy a mindennapjaidban. Róluk mesélek Neked az Örömvilág podcast #152 epizódjában.

Az Univerzum Törvényei hatalmas rezgésű energiával rendelkeznek. Általánosan, és mindenkire hatnak, a legtöbbjük nem alakítható, nem hajlítható. Léteznek úgynevezett fizikai törvények, ilyen például a Sebesség Törvénye, és vannak érzelmi törvények, mint az Együttérzés. Időnként egy érzelem annyira magas rezgésben jelenik meg a világban, és – miközben erénnyé fejlődik -annyira magas koncentrációban, illetve érzelmi-tudati szinten összpontosul, hogy törvénnyé alakul.

Ebben az epizódban megosztom veled az azzal kapcsolatos információkat, hogy hol helyezkednek el a Mindenségben az Univerzum Törvényei, és beavatlak abba, hogy mit jelent a 7 sík, és melyiken mit találunk.

A törvényekkel soha ne kapcsolódj közvetlenül, mert energiájuk annyira magas rezgésű a miénkhez képest, hogy árthatnak fizikai testünknek! Vannak azonban biztonságos módszerek a velük való – nagyon is hasznos – kommunikációra, amelyet akár a ThetaHealing technikát elsajátítva, Te magad is alkalmazni tudsz.

Ha Téged is megmozgat ez a téma, kérlek, írd meg véleményed a podcast@oromvilag.hu e-mail címre! Ugyanitt témát is javasolhatsz.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Szeretettel várlak programjaimra:

Előkészületben: 
Újévi meditáció – ONLINE: 2023. január 01. 19:30
Családi minták oldása és újjászületés elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. április 28 – május 1.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu