Gondoltál már valaha az állatokra úgy, mint spirituális lényekre? Vajon mit tanulhatunk tőlük, és milyen különleges képességekkel rendelkeznek?

A felvétel napjaiban tartok ThetaHealing „Létezések síkjai” tanfolyamot, amely az inspirációt adta ehhez a témához. Ezen a kurzuson ugyanis sokat tanulunk az állatokról és spirituális vonatkozásaikról, sőt, azt is megtapasztaljuk, milyen egy állat „bőrébe bújni”, és úgy mozogni, látni vagy hallani, mint Ő.

Neked van háziállatod? Van olyan állat, amelyhez nagyon mélyen kapcsolódsz? Ismered az erőállatodat? Felismered, hogy mire képesek az állatok? Ilyen, és ehhez hasonló izgalmas kérdéseket bonthatunk ki együtt, ha ezúttal is velem tartasz.

Mesélek majd arról, hogy nekem milyen állati kapcsolódásaim voltak gyermekkoromban, és megosztom veled azt is, hogy milyen érzés volt, amikor energetikailag „beletágultam” egy hangyába.

Neked van saját érdekes állatos történeted? Írd meg a podcast@oromvilag.hu címre!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Szeretettel várlak programjaimra:

Előkészületben: 
Családi minták oldása és újjászületés elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. április 28 – május 1.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu