#144 Kapcsolódás – nekem, értem

Örök témám a kapcsolódás, mindig van rá újabb és újabb nézőpontom. Ez most nagyon személyes.

Három éves lett az Örömvilág podcast. 2019 október 2-án jelent meg a csatorna első epizódja, s ma már 144. alkalommal beszélgethetünk egymással. Amikor elkezdtem, még azt hittem Neked, Hozzád beszélek. Aztán valahogy egyre közelebb kerültünk egymáshoz…teltek a hónapok, egyre jobban megnyíltunk, és egy jó ideje már egymással beszélgetünk.

Ez a folyamat nekem is sokat tanított, és számomra is hatalmas fejlődési lehetőséget adott a kapcsolódásban. Nem ismerlek, talán sosem láttalak még, és lehet, hogy nem is foglak. Mégis kapcsolódunk, és érezlek egy ideje. Izgalmas és mély tapasztalás ez nekem, amiért hatalmas hálát érzek. Ha van kedved, ezúttal beszélgessünk erről egy fél órácskát!

Milyen gondolatokat indított el benned a mai adás témája?  Mondd el véleményed Te is a podcast@oromvilag.hu e-mail címen! Ne feledd, az összes eddigi adást megtalálod honlapomon, YouTube csatornámon (IRATKOZZ FEL!) és a podcast appokban.

Rendszeres Örömvilág podcast hallgató vagy? Szerinted is itt az ideje, hogy végre személyesen találkozzunk? Szeretettel hívlak és várlak az Örömvilág Podcast 3. születésnapja alkalmából rendezendő rendhagyó, ünnepi közönségtalálkozóra Székesfehérvárra, az Örömvilág Tudatosság Központba!

Időpont: 2022. október 7. (péntek) 17:30

A regisztrációhoz ragadj billentyűzetet, és írd meg, neked mit jelentenek az adások, hogyan szól Neked és Érted is az Örömvilág podcast. Leveled a podcast@oromvilag.hu címen várom 2022. szeptember 30-ig.

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2022. október 20 – november 02. (Betelt!!!)
A NŐ, HÉTSZER” – 7 hónapos SZEMÉLYES női kör: 2022. november 13 – 2023. május 7.
Előkészületben: 
Családi minták oldása és újjászületés elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. április 28 – május 1.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?