Képes vagy képviselni a saját érdekeidet? Kifejezed a vágyaidat? Tisztában vagy a jogaiddal?

Az önismereti úton járók tömegei kapják meg mostanában az önérvényesítés feladatát. Sokak életében sérült ez a képesség már gyermekkorban, amikor megtanulták, hogy a felnőttek (szülők) szerint nem helyesek a gondolataik, amikor megkérdőjelezték az érzéseik létjogosultságát, vagy amikor korlátozták őket szabad akaratukban.

Fontos tudnod, hogy az önérvényesítés egy tanulható és fejleszthető képesség, és sosem késő foglalkozni vele. Önérvényesítés nélkül a teremtéseink sokkal korlátozottabbak, hiszen hogy valósulhatna meg az a vágy, amit nem tudunk igazán képviselni? 

Az Örömvilág podcast csatorna #141 epizódjában megismerheted az mentális jólét érdekében összeállított, a mentálhigiénés jóllét érdekében született listát, amelyet asszertív jogok listájaként ismert meg a világ, és a szó lesz az érdekérvényesítő kommunikációról is.

Milyen gondolatokat indított el benned ez a téma?  Mondd el véleményed Te is a podcast@oromvilag.hu e-mail címen! Ne feledd, az összes eddigi adást megtalálod honlapomon, YouTube csatornámon (IRATKOZZ FEL!) és a podcast appokban.

Rendszeres Örömvilág podcast hallgató vagy? Szerinted is itt az ideje, hogy végre személyesen találkozzunk? Szeretettel hívlak és várlak az Örömvilág Podcast 3. születésnapja alkalmából rendezendő rendhagyó, ünnepi közönségtalálkozóra Székesfehérvárra, az Örömvilág Tudatosság Központba!

Időpont: 2022. október 7. (péntek) 17:30

A regisztrációhpz ragadj billentyűzetet, és írd meg, neked mit jelentenek az adások, hogyan szól Neked és Érted is az Örömvilág podcast. Leveled a podcast@oromvilag.hu címen várom 2022. szeptember 30-ig.

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2022. október 20 – november 02. (Betelt!!!)
A NŐ, HÉTSZER” – 7 hónapos SZEMÉLYES női kör: 2022. november 13 – 2023. május 7.
Előkészületben: 
ThetaHealing „Létezések síkjai” SZEMÉLYES tanfolyam Székesfehérváron: 2022. november 22-26.
Mélyebb önismereti elvonulás Kisnyalkán: 2023. január 26-29.
Családi minták oldása és újjászületés elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. április 28 – május 1.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?