Hallottál már a csakrák a tudatosság különböző szintjei közötti összefüggésekről? Egyéni szinten, csoportok, sőt, az egész emberiség szintjén is beszélhetünk erről.

A múlt héten egy ThetaHealing DNS3 tanfolyamot tartottam, ahol – mintegy mellékszálként – beszéltem a csoportnak arról, hogy a a tudatosság különböző szintjei milyen kapcsolódásokat és analógiákat mutatnak a 7 fő csakrával. Nem ez volt a fő témánk, ezért nem merültünk bele mélyebben, de ott és akkor arra kértek, csináljak erről egy podcast epizódot. Nos, íme… és köszönöm az inspirációt, mert nagyon élveztem, hogy kifejthettem.

A csakrákról már bizonyára hallottál, és tudod, hogy minden energiaközponthoz tartoznak élettémák. A gyökércsakrához például a biztonság, a szívcsakrához az érzelmek vagy a torokcsakrához az őszinteség.  Ezeket a témákat mindannyian megdolgozzuk, és egyfajta evolúción megyünk át általuk a személyiségünk fejlődése során. Ahhoz, hogy valaki el tudjon jutni magasabb tudati szintekre, az alsóbb csakrák témáit meg kell dolgoznia. Ám ez nem csak az egyén szintjén figyelhető meg. Erről mesélek a mai epizódban.

Milyen felismeréseket adott neked ez a téma? Hol érzed a kapcsolódásodat a hallottakhoz? Ha van kedved, írd meg a podcast@oromvilag.hu e-mail címre! Ugyanitt szeretettel várom témajavaslataidat is.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Szeretettel várlak programjaimra:

ThetaHealing® Alap tanfolyam ONLINE: 2022. szeptember 30 – október 2.
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2022. október 20 – november 02. (Betelt!!!)

A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?