Te is a kiteljesedés útján jársz? Szerinted mi kellene ahhoz, hogy megérkezz a teljességbe? Egyáltalán mi a teljesség?

Az Örömvilág podcast csatorna #120 epizódjában nem kevesebbre vállalkozom, mint arra, hogy a spirituális útkeresők, és önismereti úton járók egyik központi témáját, a teljességet járjuk körbe. A kör persze nem teljes (nemúgy mint a teljesség😜 ), hisz ezúttal is arra hívlak, hogy nézzünk rá néhány izgalmas nézőpontra, és árnyaljuk vele kapcsolatos saját gondolatainkat, róla alkotott igazságunkat .

Hosszú ideig a teljesség megtapasztalása volt a célom, és gyakran éreztem azt, hogy elérhetetlen számomra. Ma már azt gondolom és úgy érzem, hogy a teljesség itt van. Ha velem tartasz, megosztom veled is, hogy miért jutottam erre. A téma egyébként egy ThetaHealing egyéni konzultáción merült fel, amit aztán az egyik önismereti csoportomban tovább boncolgattunk. Mindannyiunkat mélyen megérintett, és szerettem volna Veled is megosztani.

Benned milyen húrokat pendített meg ez a téma? Milyen gondolatokat indított el ez az epizód? Mondd el véleményed, meséld el tapasztalataid a podcast@oromvilag.hu e-mail címen! Ne feledd, az összes eddigi adást megtalálod honlapomon, YouTube csatornámon (IRATKOZZ FEL!) és a podcast appokban.

Szeretettel várlak aktuális programjaimra

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?