Örömteli az életed? Könnyed vagy? Könnyen megy a kapcsolódás és a teremtés? Esetleg hiányosságaid vannak e témákban?

Tarts velem az Örömvilág podcast #185 adásában, amelyben – folytatva a pár hete megkezdett csakrasorozatot – a szakrális, avagy szexcsakra áll a fókuszban. Elmesélem, milyen módon lehet hangolni ezt az energiaközpontunkat, mely ételekkel, ásványokkal és melyik mantrával tudod harmonizálni, és milyen témákon érdemes dolgozni vele kapcsolatban. Megtudhatod, mit okoz, ha túl kevés, és mi történik, ha túl sok az energia benne. Szó lesz intimitásról, játékosságról és elengedésről egyaránt.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe első könyvem, az „Ébresztő”-t. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Az átlagembernek is ismerős helyzeteken keresztül mutatom meg, hogyan hatnak ránk a családi mintáink, mi irányítja a választásainkat legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti és a szegedi Libertine könyvesboltban, valamint a hálózat új, debreceni üzletében is.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu