Beer Ágota

Thetahealing konzulens, Ásványokkal suttogó, Lakberendező

Küldetésem elhozni Földanya kincseit egy olyan személyre szabott formában, amely segítséget és támogatást nyújt az egyén szintjén a mindennapokban.

Már kisgyermek korom óta a kreativitásnak élek. Festés, színezés és rajzolás volt a fő elfoglaltságom gyermekként. Számomra mindig is felemelő érzés volt az alkotás.

Aztán teltek- múltak az évek, és a középiskolás éveim alatt ez a kreativitás, a színek és a formák harmóniáját, a lakberendezésben kezdtem el kibontakoztatni hobbi szinten. A középiskola vége fele pedig elkezdtem keresni, hogy hol tudnám ezt a hobbit igazán megtanulni.

Majd másként alakult az életem. Jött a logisztika, pénzügy és a német nyelvvizsga. Ezt követte a munkahely keresés. Mikor teljes kudarcként éltem meg az életemet, 21 évesen Londonba költöztem, ahol 5 évet éltem.

Majd egy újabb váltás következett az életemben. Amikor egy hazalátogatásom során (véletlenül) rám talált a szerelem. Nemsokára rá hazaköltöztem és kezdetét vette az új életem. 

2020 volt az én sorsfordító évem. 

Aztán teljesen véletlenül találkoztam a Thetahealing technikával. A spiritualitás már ismerős volt számomra, de az önismeretnek ilyenfajta módszerével még nem találkoztam. Egyből magával ragadott.

3 év alatt elvégeztem 15 tanfolyamot. A kezdőtől a legmagasabb szintekig. Ennek a technikának a segítségével rátaláltam önmagamra és az életfeladatomra. Ezzel egyidőben pedig beteljesítettem egy régi nagy álmomat, lakberendező lettem.

2022 áprilisában hoztam létre saját vállalkozásomat a LUNA -t, ami az ásványok sokszínűségét hordozza.

De miért pont az ásványok?

Használatuk számomra mindig természetes volt, mert éreztem erejüket, éreztem a hatásaikat.  A Thetahealing technika segítségével döbbentem rá, hogy az ásványok az én utam. Kezdetben csak ásványkarkötőket készítettem egyedi megrendelésre. Aztán rájöttem, hogy az ásványok világa korlátlan lehetőségeket rejt számomra. Bővítettem a szolgáltatásaimat, hogy mindenkinek abban és olyan formában tudjak segíteni, ami számára a legjobb.

Hálás vagyok, hogy mára egy olyan életet élhetek, amiről korábban álmodni sem mertem volna.

Szolgáltatásaim

Programok, ahol velem találkozhatsz