Események betöltése

Vissza a program listához

  • Ez az esemény elmúlt.

PreSense MiniTréning Brezovai Gáborral

2022.10.29. 09:00 - 13:00

Online jelentkezem

A stressz egy szokás. A szeretet egy szokás. Az is egy szokás, ha elkezdesz hallgatni az intuícióra, ami által megtapasztalod, hogy az élet nem küzdelem, hanem élvezet.

Amire figyelsz, az a valóságod.

A figyelem kondicionálásával és megfelelő rálazulás alkalmazásával nagymértékben csökken a stresszfaktorod és emelkedik a boldogság érzeted. Mivel a valóságtudatodat tapasztalásokkal hoztad létre, csak új tapasztalásokkal tudod átalakítani a számodra legjobb élet felé.

Ehhez nyújtanak segítséget a PreSense gyakorlatok, melyekkel az életed működését modellezed és tapasztalod át a számodra legjobb állapotba.

A PreSense nem módszer, nem technika, hanem az Élet szabad és élvezetes megnyilvánulása, melynek alapja, hogy megtaláld magad magadban. Talán te is sokat hallottad a születésed óta, hogy milyen hibáid vannak és mit kellene még jobban csinálnod, hogy megfelelő módon tudjál alkalmazkodni a környezetedhez.

Ez zsákutcába vezet, mert így csak azt tanulod meg, hogy a hibáidra és nem pedig az értékeidre helyezd a figyelmedet. Ilyenkor könnyű azt érezni, hogy nem vagy elég jó és folyton küzdened kell az elismerésért. Ez egy ördögi kör, melyből a valódi értékeid, tálentumaid segítségével tudsz kikerülni.

Ha megtanulod a figyelmet az értékeiddel megélni, akkor rájössz, hogy az élet nem szenvedés, nem küzdelem, nem mások megbecsüléséért vívott görcsös ragaszkodás, hanem élvezetes utazás, ahol te határozod meg, hova szeretnél eljutni.

AZ ÉLETED BELŐLED INDUL KI.

Ha szeretnéd ezt az öt szavas mondatot zsigerileg átérezni, és gyakorlatban is megtapasztalni, akkor várunk szeretettel 2022. OKTÓBER 29-én (9:00-13:00) között a PreSense Minitréningen.

 

A PreSense MiniTréning helyszíne: Örömvilág Tudatosság Központ (Székesfehérvár, Palotai út 25/III.)

A programra itt tudsz jelentkezni: https://presenselife.hu/treningek/

A MiniTréning ára: 13.000 Ft/fő

Maximális létszám: 14 fő

 

Várunk szeretettel a számodra legjobb Életben

Üdvözlettel,
Brezovai Gábor és a PreSense-t élők csapata

Részletek

Dátum:
2022.10.29.
Időpont:
09:00 - 13:00
Program kategória:

Szervező

Brezovai Gábor

Helyszín

Örömvilág Tudatosság Központ
Magyarország Fejér, 8000 Székesfehérvár, Palotai út 25/III. + Google Térkép
Helyszín weboldala

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz programunkra: