Girisha Andrea Steigler

3 diplomás közgaszdász, európai uniós és nemzetközi köbeszerzési szakértő
Orgazmus coach, trauma és gyász specialista
A Tudatos NŐ Akadémia alapítója

„Ébreszd fel a benned élő Nő magabiztosságát, szépségét, erejét és kapcsolódj a lelked TELJESSÉGéhez! Hiszen tudatosan kiteljesedett nővé válni születési jogod!” Girisha Andrea

3 diplomás közgazdász vagyok, több mint 25 éve Európai Uniós és közbeszerzési projektek nemzetközi szakértőjeként dolgozom. Ugyanakkor a világ legelismertebb tanáraitól – ahol az első és egyetlen magyar tanítvány voltam – volt lehetőségem a szakrális szexualitás, a tantra, a trauma- és a gyászfeldolgozás különböző módszertanainak elsajátítására. A pandémia előtt 16 évet éltem külföldön Hawaii-tól Baliig.

Az egyedi és holisztikus gyakorlati módszereimben a világ minden táján tanult ősi tradíciókat és módszereket ötvözöm a modern trauma és gyászfeldolgozással. Ezen módszereim alkalmazásával neked is lehetőséged nyílik a benned élő NŐ teljes potenciáljának felszabadítására, amely közel 5.000 nő számára hozott már életre szóló változást világszerte.

2019-ben indítottam újtára a Jáde Gyönyör Online Mesterkurzust először magyar nyelven, amely a jáde tojás használatát olyan módon tanítja meg, hogy a női életciklusok valamennyi szakaszát a menstruációtól kezdődően a menopauzáig felöleli. Az elmúlt 4 évben a 20-70 éveiben járó nőknek segített többek között a fájdalmas menstruáció, a női problémák, betegségek (pl.: hüvelyi fertőzés, ciszta, mióma, endometriózis, vulvodynia, vaginizmus, mellekkel kapcsolatos problémák), a terméketlenség, a szülés utáni regeneráció, az orgazmusképtelenség megszüntetése, a nemi vágy felébresztése, a magzatvesztés és a szexuális bántalmazások feldolgozása területén.

2021-ben a Yahoo Top 10 Love Coachok listáján a 4. helyre kerültem, számos hazai és nemzetközi online csúcstalálkozón meghívott szakértő voltam, már közel 30 nemzetközi podcast vendégeként kaptam meghívást. A Tabumentes – Girisha Andrea Steigler YouTube csatornámon a Nőktől Nőknek őszintén, tabu nélkül videósorozatomban tabudöntögető témákról beszélgetünk a vendégeimmel. 

2023-ban először magyar nyelven indítottam el a Tudatos Nő Akadémiát, amelynek keretében a női létezésünk minden aspektusát körbejárjuk. A résztvevők a világszerte általam elsajátított több száz módszer esszenciájához juthatnak hozzá magyar nyelven, egy helyen. Olyan gyakorlati eszköztárat adok át, amellyel miden résztvevő a rohanó hétköznapokba is beépíthető gyakorlatok, módszerek segítségével egységben kapcsolódhat önmagához, megtisztíthatja és kiléphet a tanult, örökölt transzgenerációs mintákból és válhat felszabadult, boldog és önazonos Nővé.

Web: https://www.tudatosnoakademia.hu/

http://empressco.online/andi-gyonyorteli-svedasztala/ 

https://girisha-andrea.com/

Facebook: https://www.facebook.com/tabumentesgirishaandrea

Női Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/173534154100640 

Instagram: https://www.instagram.com/thetatantra/ 

Tiktok: https://www.tiktok.com/@girishaandrea

Szolgáltatásaim

  • Tudatos Nő Akadémia
  • Jáde Gyönyör Online Mesterkurzus
  • Online/személyes coaching
  • Traumaoldó/Tantrikus masszázsok
  • Online Mesterkurzusok

Programok, ahol velem találkozhatsz