Belső gyermek meditáció (Everness 2022)

A gyermekkori éned most is ott él benned, és fontos, hogy meghitt, szeretetteljes kapcsolatot ápolj vele.

4.200 Ft

Belső gyermek meditáció (Everness 2022)

Traumáink jelentős részét kisgyermek korunkban „kapjuk”, így ha felnőttkori problémáinkat szeretnénk megoldani, vissza kell mennünk sok-sok évvel, akár évtizedekkel ezelőttre. A párkapcsolati elakadások, a munkahelyi gondok, az anyagi problémák nagyrészt visszavezethetők a 2 és 7 éves korunk közötti időszakra.

Ám a gyermeki énünk nem csak sérüléseket szerzett, hanem rengeteget játszott, nevetett, könnyed és örömteli volt. Sokunkból azonban ezek az érzések valahol, az évek során, kikoptak….

Ebben a meditációban a saját belső gyermekeddel kerülhetsz közelebbi kapcsolatba. A gyermekkori éned most is ott él benned, és fontos, hogy meghitt, szeretetteljes kapcsolatot ápolj vele. A meditáció során a gyermekkori sebeket gyógyítjuk, kapcsolódunk belső gyermekünkkel, és áthozzuk a gyermeki énünk pozitív minőségeit a jelenünkbe. Szívet-lelket melengető élményre hívlak ❤

A meditáció hanganyagát az Everness fesztiválon, az Örömvilág Nagysátorban rögzítettem 2022. június 24-én.

Amennyiben megvásárolod ezt a meditációt, ajándékba elküldök Neked egy – szintén az Everness fesztiválon rögzített – 33 perces teremtő meditációs hanganyagot. 

(Zene: Margit Laci)

A megvásárolt meditációt Felhasználó csak saját használatra hallgathatja, a hanganyagok Tomek Noémi tulajdonát képezik, és szerzői jog és egyéb, a szellemi tulajdont oltalmazó törvények és rendeletek oltalma alatt állnak. A hanganyagok nem reprodukálhatók, forgalmazhatók, megoszthatók, tartalmuk semmilyen módon nem felhasználható, egészben vagy részben a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

További információk

Hossza

42 perc