Lélekcsalád meditáció

Lélekcsaládunk támogató ereje hatalmas, és mindig a tiszta szándék teréből érkezik.

6.350 Ft

Lélekcsalád meditáció

Lélekcsaládunk az örökös támogató közösségünk. Ennek a közösségnek egyes tagjai velünk egy időben, fizikai testben élik az életüket, és velük módunk van személyes kapcsolatba kerülni. Sőt, szinte vonzzuk egymást, és ott vagyunk, ha a másik bajba, nehéz helyzetbe kerül.

Vannak azonban a lélekcsaládunknak olyan tagjai is, akik nem inkarnálódtak ebbe a térbe és időbe, így velük a kapcsolatfelvétel intuitív módját választhatjuk.

Ebben a csatornázott meditációban egyrészt – megerősítve lélekszerződéseinket – behívjuk a földi létben velünk együtt élő lélekcsalád tagjainkat, másrészt pedig kapcsolódunk a nemfizikai létben lévőkkel.

Lélekcsaládunk támogató ereje hatalmas, és mindig a tiszta szándék teréből érkezik. Érezd meg Te is ezt az erőt és az összekapcsolódás felemelő energiáját!

A felvétel 2021.10.10-én készült az Örömvilág Tudatosság Központban, stúdió minőségben.

(Zene: Margit Laci)

A megvásárolt meditációt Felhasználó csak saját használatra hallgathatja, a hanganyagok Tomek Noémi tulajdonát képezik, és szerzői jog és egyéb, a szellemi tulajdont oltalmazó törvények és rendeletek oltalma alatt állnak. A hanganyagok nem reprodukálhatók, forgalmazhatók, megoszthatók, tartalmuk semmilyen módon nem felhasználható, egészben vagy részben a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

További információk

Hossza

51 perc