Fogadalmak elengedése meditáció

Transzgenerációs fogadalmak elengedése, más inkarnációban tett fogadalmak feloldása.

7.000 Ft

Fogadalmak elengedése meditáció

Ezt a meditációt a Meditéta estek nyitó programján csatornáztam, 2023. január 3-án. A témánk ezen a programon az volt, hogy vajon érdemes-e év elején fogadalmat tenni? Mi a helyzet a régi fogadalmakkal? Mik lehetnek a be nem váltott fogadalmak “utóhatásai” a tudattalanban. Az est koronája volt ez a meditáció, ahol kapcsolódtunk a Fogadalmak Törvényével, és segítségével tisztítottuk a családi auránkban lévő transzgenerációs fogadalmakat, valamint elengedtük a más inkarnációkban tett lejárt érvényű fogadalmainkat.

Az egyik résztvevő véleménye: „Igazi csoda ez a meditáció ! Úgy érzem minden nap hallgatni akarom és megcsinálni !  Nincsenek rá szavak annyira jó lett!” (Andi)

(Zene: Margit Laci)

A megvásárolt meditációt Felhasználó csak saját használatra hallgathatja, a hanganyagok Tomek Noémi tulajdonát képezik, és szerzői jog és egyéb, a szellemi tulajdont oltalmazó törvények és rendeletek oltalma alatt állnak. A hanganyagok nem reprodukálhatók, forgalmazhatók, megoszthatók, tartalmuk semmilyen módon nem felhasználható, egészben vagy részben a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

További információk

Hossza

33 perc