Testtudatosság meditáció (Everness 2022)

Felfedezheted eddig rejtett külső-belső értékeidet, kapcsolódva az önszeretet csodás és felemelő érzéséhez.

4.200 Ft

Testtudatosság meditáció (Everness 2022)

Milyen kapcsolatban vagy a testeddel? Megérted a finom jelzéseit, vagy csak akkor reagálsz, ha már fájdalommal vagy betegséggel üzen önmagadról? Mikor adtál utoljára elismerést a testednek? Mikor ölelted, szeretgetted meg magad? Tudod egyáltalán, emlékszel még arra, hogy milyen jó érzés kapcsolódni azzal a csodás emberrel, aki Te vagy?

Ebben a meditációban felfedezheted eddig rejtett külső-belső értékeidet, kapcsolódva az önszeretet csodás és felemelő érzéséhez.

A meditáció az Everness Fesztiválon hangzott el 2022. június 22-én az Örömvilág Nagysátorban.

Amennyiben megvásárolod ezt a meditációt, ajándékba elküldök Neked egy – szintén az Everness fesztiválon rögzített – 33 perces teremtő meditációs hanganyagot. 

(Zene: Margit Laci)

A megvásárolt meditációt Felhasználó csak saját használatra hallgathatja, a hanganyagok Tomek Noémi tulajdonát képezik, és szerzői jog és egyéb, a szellemi tulajdont oltalmazó törvények és rendeletek oltalma alatt állnak. A hanganyagok nem reprodukálhatók, forgalmazhatók, megoszthatók, tartalmuk semmilyen módon nem felhasználható, egészben vagy részben a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

További információk

Hossza

40 perc