Megbocsátás meditáció (Everness 2022)

Ha megbocsátasz, azt jelenti, hogy eléggé tudod szeretni magad. Készen állsz?

4.200 Ft

Megbocsátás meditáció (Everness 2022)

A megbocsátás Rólad szól, és nem a másik emberről. Megengeded magadnak, hogy letedd a neheztelés és a harag, a megbántottság és a csalódottság nehéz érzéseit? Minél régebb óta ragaszkodsz a traumádhoz, minél inkább büntetni akarod az “elkövetődet”, annál jobban válsz a helyzet áldozatává.

Ha megbocsátasz, nem azt mondod, hogy semmi sem történt. Nem tagadod meg a múltat. Ha megbocsátasz, azt jelenti, hogy eléggé tudod szeretni magad. Készen állsz?

A meditáció az Everness Fesztiválon hangzott el 2022. június 23-án az Örömvilág Nagysátorban.

Amennyiben megvásárolod ezt a meditációt, ajándékba elküldök Neked egy – szintén az Everness fesztiválon rögzített – 33 perces teremtő meditációs hanganyagot. 

(Zene: Margit Laci)

A megvásárolt meditációt Felhasználó csak saját használatra hallgathatja, a hanganyagok Tomek Noémi tulajdonát képezik, és szerzői jog és egyéb, a szellemi tulajdont oltalmazó törvények és rendeletek oltalma alatt állnak. A hanganyagok nem reprodukálhatók, forgalmazhatók, megoszthatók, tartalmuk semmilyen módon nem felhasználható, egészben vagy részben a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

További információk

Hossza

44 perc