#71 Lezárások vs. befejezetlen ügyek

Mi a nyereséged a lezáratlan ügyeidből? Miért nem voltál még képes magad mögött hagyni régi kapcsolatokat, sérelmeket?

Az Örömvilág podcast #71 epizódjában ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat. A téma mindig aktuális, most azonban, amikor ez az epizód készül, éppen a  2021. évi csillagászati újév előtt állunk. Ilyenkor különösen fontos, hogy amit csak tudunk, fejezzünk be, zárjunk le és tiszta lappal kezdjük az évkört március 20-án.

Neked milyen lezáratlan ügyeid vannak? Mely életterületeiden megy könnyebben, és milyen helyzetekben nehezebb számodra a lezárás? Mi lenne, ha elengednéd a régóta cipelt traumáidat?

Az adás felvétele előtt a Facebook oldalam követőitől is megkérdeztem ugyanezt. Talán nem meglepő, hogy a párkapcsolati lezáratlanságok vitték el a pálmát. Az viszont igazán érdekes, hogy miért. Nos, az elhagyottak nem igazán akarnak beletörődni a szakításba, és várják, hogy mikor jön rá a volt partner, hogy nagyobb értéket képviseltek, mint amit láttak bennük. És tudod mire várnak? Hogy miért nem tesznek pontot magukban az ügy végére? Hogy módjuk legyen revansot venni, és dönteni a kapcsolat sorsáról.

Ebben az epizódban pár perc erejéig telefonon jelentkezik be Szakál-Szabó Szandra intimitás mentor, mediátor is.

Írd meg a témával kapcsolatos véleményed, tapasztalatod, felismerésed  e-mailben vagy kommentben! Természetesen a későbbi adásokba is javasolhatsz témát a szokásos módon, azaz e-mailben, vagy honlapom kapcsolati űrlapján keresztül.

Az Örömvilág podcast minden eddigi adását megtalálod holnapomon, a YouTube-on, a Spitify-on, valamint az ApplePodcasts és a Google Podcast alkalmazásban is. Iratkozz fel, és így mindig értesülhetsz a friss témákról!

Ismered már a Napi Segítő kártyacsomagot?

64 fontos téma, 64 egyedi festmény alapján készült kártyalap, és egy füzet, amely segít megtalálni a választ aktuális kérdésedre. A képek, a nézőpontváltó gondolatok vagy a kérdések a benned lévő témával kapcsolódva hozzák létre az egyedi üzeneteket. A Napi Segítő olyan nézőpontokhoz vezet el, amelyeken keresztül könnyedén láthatóvá válnak a megoldások.

A Napi Segítő kártyacsomag gyönyörű festményei – repróként – akár a Te otthonod, vagy irodád falát is díszíthetik! Márfy Gabriella festőművész olajfestményeinek másolatát fenyő vakrámára feszített, digitálisan nyomtatott textilképként rendelheted meg, két méretben!

Aktuális programjaim:

Vélemény, hozzászólás?