#68 „Előző életek” hatása a jelenre

Szeretnéd tudni, ki voltál előző életeidben? Találkoztál már olyannal, akit anélkül ismertél, hogy valaha láttad volna? Hiszel a reinkarnációban?

Spirituális körökben gyakori hivatkozás az előző életbeli tapasztalás, amikor egy-egy probléma, elakadás okát keresik. Számtalanszor hallottam indoklásként, hogy „azért nem vagyok képes rá, mert egy előző életemben elvették az erőmet”, vagy „azért nincs párkapcsolatom, mert egy előző életemben nagyon nagyot csalódtam”. Az ilyen és ehhez hasonló magyarázatokat vég nélkül sorolhatnám.

Nem vonom kétségbe, hogy más inkarnációk (én inkább ezt a kifejezést használom, tekintettel az idő kvantum-jellegére) lenyomata, energiája ott lehet egy lélekben, és időnként élénkebben mutatkozik meg. Azonban gyakorta fordul elő, hogy az elme és a szembesüléstől rettegő tudatalatti együttesen kreál egy olyan sztorit, amely más térbe és időbe – biztonságos távolságba – helyezi a traumát, amely valójában gyermekkorban történt.

Az Örömvilág podcast #68 epizódjában az ún. előző életek kapcsán hozok Neked néhány átgondolásra méltó nézőpontot. Teszem ezt ezúttal is azzal a szándékkal, hogy árnyalni tudd véleményed, és a saját életed e témához kapcsolódó vonatkozásait módod legyen kicsit átgondolni, felülvizsgálni.

Ha van kedved, írd meg tapasztalataidat, felismeréseidet Te is a podcast@oromvilag.hu címre, vagy kommentelj a social media felületeimen!

Az Örömvilág podcast minden eddigi adását megtalálod holnapomon, a YouTube-on, a Spitify-on, valamint az ApplePodcasts és a Googhle Podcast alkalmazásban is. Iratkozz fel, és így mindig értesülhetsz a friss témákról!

Ismered már a Napi Segítő kártyacsomagot?

64 fontos téma, 64 egyedi festmény alapján készült kártyalap, és egy füzet, amely segít megtalálni a választ aktuális kérdésedre. A képek, a nézőpontváltó gondolatok vagy a kérdések a benned lévő témával kapcsolódva hozzák létre az egyedi üzeneteket. A Napi Segítő olyan nézőpontokhoz vezet el, amelyeken keresztül könnyedén láthatóvá válnak a megoldások.

ÚJDONSÁG! A Napi Segítő kártyacsomag gyönyörű festményei – repróként – mostantól a Te otthonod, vagy irodád falát is díszíthetik! Márfy Gabriella festőművész olajfestményeinek másolatát fenyő vakrámára feszített, digitálisan nyomtatott textilképként rendelheted meg, két méretben! 

Aktuális programjaim:

Vélemény, hozzászólás?