Szeretted a meséket gyermekkorodban? Ismered a szegénylegényes történeteket, amelyekben sok-sok viszontagság árán érkezik meg a happy end? Lehet, hogy ez a pénztelenséged oka?

Az Örömvilág podcast legfrissebb adásában olyan – néha meglepő – okokról mesélek, amelyek akadályozhatják a bőség beengedését, és a vágyott anyagi helyzet elérését. Sokszor mondtam már, nem hiszek a mindent automatikusan megoldó varázsmódszerekben. De abban igen, hogy megismerve magunkat, feltárva saját valódi történetünket, és családunk sztoriját, bizony fel tudjuk oldani a gátakat. És ha elhárultak az akadályok, tényleg képesek vagyunk hatékonyan teremteni.

Ebben az epizódban kalandozunk egyebek mellett a gyermekkorban, a rendszerváltás előtti Magyarországon és a világháborúkban is. Tarts velem, hasznos lesz!

Magadra ismertél a hallottak alapján? Van kedved elmesélni a felismeréseidet?  Írj e-mailt, vagy használd a honlapon lévő kapcsolati űrlapot! Természetesen témajavaslataidat és kéréseidet is szeretettel várom.

🎧 Hallgasd meg a témával foglalkozó korábbi epizódot: #13 Tudatos teremtés

🎙 Az Örömvilág podcast mindenadását megtalálod honlapomon.

Aktuális programjaim:

✨Belső béke meditáció Székesfehérváron: 2020. október 21. 18:45-20:00
✨Erőszakmentes kommunikáció ONLINE minitréning – Kommunikálj hatékonyan, eredményesen,   
     szeretettel!: 2020. október 27. 18:00-21:30

Vélemény, hozzászólás?