Mi lenne, ha azt mondanám, olyan vagy, mint egy szuperszámítógép, amely rengeteg, máshonnan átvett programot futtat?

Szakemberek szerint életünk történéseit (reakcióinkat, viselkedésünket, érzéseinket…)  95%-ban a tudatküszöb alól irányítják különböző programok, avagy hitrendszerek. Ezek jelentős része még csak nem is a sajátunk, hanem átvett minta másoktól; szüleinktől, őseinktől, környezetünktől, vagy éppen a kollektív tudati mezőből.

Az Örömvilág podcast #29 epizódjában ezekről a programokról hozok Neked néhány nézőpontváltó gondolatot, kitérve lehetséges forrásaikra, és arra is, hogy mit kezdhetünk velük, ha zavaróak vagy korlátozóak.

Neked milyen felismeréseket adott, és Benned milyen gondolatokat indított el ez az epizód?  Írd meg véleményedet, oszd meg velünk véleményedet  e-mailben, vagy kommentelj! Az Örömvilág podcast korábbi adásait visszahallgathatod honlapomon. Az Örömvilág podcast csatornát megtalálod a Spotify, az ApplePodcasts és a Castbox kínálatában, és már a YouTube-on is!

Egyéni online konzultációra az info@oromvirag.hu e-mail címen jelentkezhetsz hozzám.

Friss információ: hamarosan elindul világszerte a ThetaHealing® technika online oktatási rendszere, amelyhez nemzetközi jogosultsággal rendelkező instruktorként én is csatlakozom. Ha szeretnél velem együtt fejlődni, és elsajátítanád ezt az igazán hasznos módszert, keress bizalommal, vagy kövesd online felületeimet! 🌐Tomek Noémi official page a Facebookon  🌐Örömvilág podcast a Facebookon 🌐Örömvirág közösség a Facebookon 

Vélemény, hozzászólás?