Egy közeli kapcsolat korántsem biztos, hogy bensőséges vagy bizalmas is egyben. Vannak, akik fizikailag közel vannak ugyan egymáshoz, de a lelkük nem ér egybe.

Egy hallgatói levél, és az abból kialakult beszélgetés inspirálta az Örömvilág podcast #166 epizódját, amelyben szeretném, ha a közelségről és az intimitásról beszélgetnénk.

Neked mennyire biztonságos teljesen láthatóvá válni egy másik ember számára? Meg tudod engedni magadnak, hogy megmutasd magad mindennel együtt, ami és aki vagy? Mi az érzésed azzal a közelséggel kapcsolatban, amelyben már nem tudsz elbújni? Mennyire érzed magad sérülékenynek vagy kiszolgáltatottnak egy intim kapcsolódásban?

Ha velem tartasz, erről a nagyon fontos, és minden embert érintő témáról hallhatsz ébresztő, nézőpontváltó gondolatokat. Tarts velem, és ha van olyan felismerésed, nézőpontod, amelyet szívesen megosztanál ebben a témában, írj e-mailt a podcast@oromvilag.hu e-mail címre!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2023. május 18 – június 1. (BETELT!)
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz): 2023. november 7-20. (BETELT!)
Előkészületben: 
EVERNESS fesztivál Siófokon: 2023. június 20-26.
Családi minták oldása elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. augusztus 13-16.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu