Miközben a földi létben emberi lényünk az önismeret útját járja, a lelkünk is tanul. A valódi felemelkedés a lélek fejlődése és kiteljesedése, amely egy ponton az „én” feladását kívánja.

Gyakran tapasztalom, hogy egy-egy tudati kvantumugrás után bekapcsol az önszabotázs, és – bár vágyunk a további felemelő tapasztalatokra – mégis megállítjuk magunkat. Vajon mi lehet ennek az oka? Mi történik mélyen, belül, ami miatt megtorpanunk?  Az Örömvilág podcast csatorna előző két epizódjához (#163 Az Isteni Időzítés és #164 Kapcsolódj a lelkeddel) szorosan kapcsolódik a mostani adás, amelyben a lélek útjáról szeretnék beszélgetni veled.

Ezúttal is ébresztő gondolatokat és hasznos nézőpontokat hozok, egyebek mellett arról az ellentmondásos folyamatról, amelyben egyszerre építjük és egyszerre bontjuk le magunkat. És hogy mi van az út végén? Ami ott van, az félelmetes vagy vonzó inkább? Erről is szó lesz.

Tarts velem, és ha van olyan felismerésed, nézőpontot, amelyet szívesen megosztanál ebben a témában, írj e-mailt a podcast@oromvilag.hu e-mail címre!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2023. május 18 – június 1. (BETELT!)
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz): 2023. november 7-20. (BETELT!)
Előkészületben: 
EVERNESS fesztivál Siófokon: 2023. június 20-26.
Családi minták oldása elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. augusztus 13-16.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu