A Te életedre is jellemző, hogy a „lent és a fent” váltogatja egymást? Most épp melyik szakaszban vagy?

A témát azért hozom, mert nagyon aktuális. A napokban rengetegen számoltak be arról, hogy az életük egy hullámvasúthoz hasonlítható, és nem csak naponta, de akár óránként is megélik a lent és a fent állapotok váltakozását. Vannak olyan időszakok, ilyen a mostani is, amikor ezt hatványozottan tapasztaljuk, de az ilyesfajta ciklikusság általában jellemző ránk, emberekre.

Az Örömvilág podcast csatorna #151 epizódjának témáját – a felvételt megelőző este – alaposan átdolgoztuk a thétás önismereti csoportommal. Nagyon mély megértéseket és ugyanakkor számos aha-élményt adott nekünk ez az alkalom, így most Neked és Érted is elhoztam a témát. Beszélgessünk, gondolkozzunk róla együtt egy bő fél órát.

Ehhez az epizódhoz ajánlom meghallgatásra az alábbi, korábban született részeket is:
#43 Jó vs. Rossz, avagy a dualitás csapdája
#94 Hogyan kerülj egyensúlyba?
#120 Teljesség
#149 Összehúzódás és kitágulás

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Témát ajánlanál, vagy elmondanád saját nézőpontodat az adások témáiról? Írj e-mailt a podcast@oromvilag.hu címre!

Szeretettel várlak programjaimra:

Előkészületben: 
Családi minták oldása és újjászületés elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. április 28 – május 1.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu