Mit jelent Neked a spiritualitás és az önismeret? A gyakorlatban mit teszel azért, hogy fejlődj? Hiszel az univerzális megoldásokban?

A XXI. században nagy kényelemben élünk, szinte mindent készen kapunk. Előre elkészítve, csomagolva…. Ám – tapasztalataim szerint – az önismeret és a személyes fejlődés nem az a terep, ahol megspórolható a jelenlét és az aktivitás. Nincs két egyforma nézőpont, nincs két egyforma cél, s így két egyforma út sincs.

Az Örömvilág podcast #15 epizódjában ezt a témát fejtem ki bővebben, és hozok mellé néhány megfontolásra méltó nézőpontot. S hogy ne maradjunk az elméletek szintjén, gyakorlati tanácsot is adok ahhoz, hogy hogyan tudsz dolgozni magadon akkor is, ha épp nincs módod, alkalmad vagy lehetőséged segítőhöz menni, csoportban dolgozni vagy tanfolyamon részt venni.

Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy Te miként éled meg életed ezen aspektusát. Ha van kedved, írd meg a történeted, és meséld el, hogy milyen „eszközök” segítségével haladsz önismereted és spirituális fejlődésed útján! Honnan és hova jutottál? Milyen buktatói voltak az utadnak, és milyen támogatást kaptál hozzá? Kommentelj a poszt alatt, vagy e-mailben!

Hallottad a korábbi epizódokat? Mindegyiket megtalálod a Spotify és az ApplePodcasts (iTunes) kínálatában az Örömvilág podcast csatornán, valamint honlapomon.

Aktuális programjaimról, meditációs estekről és tanfolyamokról az Örömvirág Facebook oldalán, honlapján, és hivatalos Facebook oldalamon találsz bővebb információkat.

Vélemény, hozzászólás?