#138 Feldolgozni a feldolgozhatatlant

Vannak, akik hatalmas csomaggal érkeznek, és igazán nehéz Sorsot vállalnak. Vannak, akik gyermekként épp ott szembesülnek a legtöbb bántással, ahonnan a biztonságot és a szeretetet kellene tanulniuk. Vannak, akik erre egy életre beleragadnak, és vannak – kevesebben-, aki képesek feldolgozni a feldolgozhatatlant.

Az Örömvilág podcast #138 epizódjában egy nagyon bátor, tiszta szívű Nővel beszélgetek. Valakivel, akinek a gyermekkora mindennapos csaták színtere volt, valakivel, aki 10 évesen jelen volt egy végzetes tragédiánál, és aki hosszú időre bele is ragadt a történtekbe. Aztán valami megváltozott, olvasni kezdett a lélekről, önismereti útra lépett, és dolgozik magán. Ő keresett meg engem, hogy beszéljen minderről. Tudom, hogy ez hatalmas lépés számára. Hálás vagyok érte…

Tarts velem, velünk, és ismerd meg Magdolna történetét! Vendégem támogató Facebook csoportját itt találod.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Hozzászólásod, véleményed és témajavaslataidat a podcast@oromvilag.hu címen várom.

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2022. október 20 – november 02. (Betelt!!!)

A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?