A módszer a fontosabb vagy a segítő személye? Mi az a 3 fontos dolog, amit érdemes figyelembe venni a választásnál?

Gyakran kérdezik tőlem, hogy hogyan lehet megtalálni a megfelelő segítőt és az alkalmas módszert. Sokan találkoztak már olyan „szakemberekkel”, akik ugyan kedvesek voltak, de a közös munka várt eredménye elmaradt.

Léteznek jó és rossz módszerek? Milyen ismérvei vannak a jó és hatékony segítőnek? Ezekre a kérdésekre keressük a választ az Örömvilág podcast #137 epizódjában.

Annyit már most elárulok, hogy sem konkrét technikákat, sem konkrét személyeket nem fogok mondani. De elárulom azt, ami szerintem a 3 legfontosabb téma ebből a szempontból, és ha ezeket körbejárod, jó eséllyel találod meg azt, akivel jól tudsz haladni, fejlődni.

Te hogy választasz segítőt? Milyen tapasztalataid vannak?  Hol érzed a kapcsolódásodat a hallottakhoz? Ha van kedved, írd meg a podcast@oromvilag.hu e-mail címre! Ugyanitt szeretettel várom témajavaslataidat is.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2022. október 20 – november 02. (Betelt!!!)

A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?