Tudod, mi a különbség a fogamzásgátlás és a fogamzásszabályozás között? Ismered a női ciklus természetes működését?

Az Örömvilág podcast #132 epizódjában Te is megismerkedhetsz a természetes fogamzásszabályozás módszerével. Bevallom, korábban szinte semmit sem tudtam erről, de amikor Tajti Piroska megkeresett, és leírta, mivel foglalkozik, azonnal éreztem, hogy a témának helye van a csatornámon.

Piroska, mint természetes fogamzásszabályozás mentor, sok párt segített már az egészséges és biztonságos védekezésben éppúgy, mint abban, hogy megérkezzen hozzájuk a várva-várt gyermekáldás. Ráadásul ezt a módszert évtizedek óta használja maga is, így igazán hitelesen képviseli és tanítja.

Tarts velem, ismerkedj meg Vele és a természetes fogamzásszabályozás módszerével! Nem csak hasznos információkat fogsz hallani, de egy igazán érdekes beszélgetésnek is részese lehetsz.

Ha van kedved, írd meg Te is a véleményedet, nézőpontjaidat a podcast@oromvilag.hu e-mail címre! Ugyanitt témajavaslataidat is szeretettel várom! Ha tetszenek a témák és az adások, kérlek, iratkozz fel YouTube csatornámra, ahol az összes eddigi epizód mellett más érdekes és hasznos tartalmat is találhatsz.

Szeretettel várlak programjaimra:

A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?