#131 Hogyan tartsd magasan a rezgésed?

Mennyire tudod tartani a magas rezgést? Mi az, ami könnyen kibillent? Mikor és miért vonódsz bele mások történeteibe?

Amikor valami nagyon jó dolog – például egy nyaralás – véget ér, sokan megzuhannak lelkileg. Egy hetet töltöttünk az Örömvilág Tudatosság Központ csapatával Siófokon az Everness fesztiválon, és elképesztő élményeket éltünk meg. Annyi mosoly, ölelés, hála és szeretet volt a térben, hogy elmondani sem lehet! Mivel ez már nem az első ilyen fesztivál volt az életemben, és számítottam a sajnálkozó, bánkódó, szomorú emberekre is, rezgésemelő meditációval zártam a programjaimat. A projekt egyébként sikeres volt, mert méginkább fel tudtuk emelni a rezgést, és hatalmas nevetéssel fejeztük be az egyhetes programot.

Ez a tapasztalás adta az ötletet, hogy az örömvilág podcast csatorna következő epizódjában beszélgessek veled a témáról. Közben az egyik önismereti csoportommal is találkoztam, és alaposan körbejártuk, tovább fűztük a rezgés megtartásának kérdését, úgyhogy újabb nézőpontokat kaptam, amelyeket most Neked is elhoztam.

Téged mennyire befolyásol a körülötted lévők hangulata? Hol tanultad meg, hogy ha mások rosszkedvűek, akkor te sem lehetsz vidám? Ha velem tartasz, ezt jobban kifejtjük, és beszélgethetünk a bevonódásról is, ami mögött akár a sokat emlegetett elkövető-áldozat-megmentő játszma is meghúzódhat.

Izgalmas és hasznos téma, amellyel kapcsolatban írd meg Te is a véleményedet, nézőpontjaidat a podcast@oromvilag.hu e-mail címre! Ugyanitt témajavaslataidat is szeretettel várom!

Ha tetszenek a témák és az adások, kérlek, iratkozz fel YouTube csatornámra, ahol az összes eddigi epizód mellett más érdekes és hasznos tartalmat is találhatsz.

 

Szeretettel várlak programjaimra:

Családi minták oldása és újjászületés -ELVONULÁS Bádudvarnokon: 2022. augusztus 15-18. (részletek később)

A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?