Neked hogyan könnyebb? Egyedül vagy együtt? Mennyire komfortos neked a kapcsolódás, a közösségi lét?

Az Örömvilág podcast csatorna #130 epizódjában arról mesélek, hogy milyen utat jártam be az egyedülléttől az „együtt-élményekig”. Régen azt gondoltam, hogy sem elég jó, sem elég érdekes, sem pedig elég szerethető nem vagyok ahhoz, hogy mások kapcsolódni akarjanak velem. Éppen ezért nagyon sokat voltam egyedül. Hosszú időbe tellett, mire rájöttem, hogy egyedül ugyan sokat voltam, de magammal nagyon keveset. Ekkor – szinte –  visszaálltam a startvonalra, és elkezdtem újraépíteni az önmagamról alkotott képemet.

Ahogy megtanultam szeretni, értékelni, elfogadni magam, úgy a kapcsolódás is sokkal könnyebben ment. És elkezdtem igazán jól érezni magam mások társaságában. És elkezdtem élvezni az „együtt” érzését, és mára mind a munkámban, mind a magánéletemben központi szerepe lett.

A téma azért jutott eszembe, mert június 21. és 27. között egy szuper szakmai csapattal együtt megyünk az Everness fesztiválra, Siófokra. Az Örömvilág közössége – ez alatt az egy hét alatt – 9 sátorban több, mint 100 programmal vár Téged is.Ez az epizód nem a programokról szól, azokat elolvashatod a holnapunkon és a fesztivál oldalán. Ez a adás arról szól, ami mindezt megelőzte az én életemben. Ha kíváncsi vagy, tarts velem, és beszélgessünk!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Tarts velünk az Everness fesztiválon Te is! Találkozzunk 2022. június 21-27. között, Siófokon!

Programjainkat megtalálod itt: www.oromvilag.hu/everness

Szeretettel várlak további programjaimra is:

Családi minták oldása és újjászületés -ELVONULÁS Bádudvarnokon: 2022. augusztus 15-18. (részletek később)

 

A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?