#128 Különleges szokások Bali szigetén

Bali a világ egyik legkülönlegesebb helye. Egyedi vallás, izgalmas, sokszínű kultúra jellemzi. Ismerkedj meg Te is az Istene Szigete – néha meglepő – szokásaival!

Az Örömvilág podcast előző, #127 epizódját, akárcsak ezt a mostanit is, Balin rögzítettük (méghozzá kivételesen képpel, amit YouTube csatornámon nézhetsz). Még zajlott spirituális utazásunk, amelyet Farkas Erikával, kint élő barátnőmmel és kolléganőmmel szervezünk, amikor pedig megjelenik az anyag, épp úton vagyok hazafelé, valahol a fellegek felett.

Egy héttel ezelőtt megismerhettük Erika történetét, hogy miként jutott el Balira, hogyan költözött ki 12 évvel ezelőtt, és hogyan alapított családot férjével. Most tovább beszélgetünk, méghozzá a sziget izgalmas és sokszínű, no meg időnként meghökkentő szokásairól. A hindu-balinéz kultúra semmihez sem fogható, a világon egyedülálló vallási rendszer, számtalan rituáléval reggeltől estig, a születéstől a halálig.

Lesz szó a papi rendszerről, gyógyítókról, és a bizarrul hangzó fogreszelés rituáléjáról is, amelyen minden balinéz ember átesik. A beszélgetésből kiderül, hogy Erika is megtapasztalta-e azt a kellemetlen beavatkozást, amikor felvette a hindu-balinéz vallást.

A felvétel párom, Poór Dénes segítségével készült, aki rengeteg technikai felszerelést cipelt el magával Balira azért, hogy segítsen rögzíteni az itt történteket, és ezekből filmeket készít, amelyek szintén az Örömvilág YouTube csatornán láthatóak. Érdemes feliratkoznod, hogy mindig értesülj a friss tartalmakról!

Véleményedet, saját történetedet, témajavaslataidat a podcast@oromvilag.hu címen várom.

Szeretettel várlak aktuális programjaimra

ThetaHealing ONLINE Haladó tanfolyam: 2022. július 15-17. (részletek később)
Családi minták oldása és újjászületés -ELVONULÁS Bádudvarnokon: 2022. augusztus 15-18. (részletek később)

A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?