#127 Egy magyar Nő Balin – Erika története

Hogyan kerül egy magyar Nő Balira? Miként találja meg a szerelmet és hogyan alapít családot balinéz férjével? Ismerkedj meg Farkas Erika történetével!

Jó pár évvel ezelőtt épp az Everness fesztiválon dolgoztam épp, amikor egy ismeretlen Nő megkeresett messengeren. Megkérdezte, volna-e kedvem az általa, Balira szervezett utazásokhoz kapcsolódni spirituális segítőként. Ugye nem kérdés, hogy azonnal igent mondtam?

Erikával azóta dolgozunk együtt (épp most is egy csoportot kísérünk végig „a felemelkedés útján”), és a közös munka barátságot is szült. Megismertem őt és történetét, és mindenképp szerettem volna, ha ennek nagyobb teret is adunk. Így született meg Balin a csatorna #127 epizódja, amelyhez ezúttal videót is rögzítettünk. Így- ha nem csak hallani, de látni is szeretnéd a beszélgetést – látogass el az Örömvilág YouTube csatornámra!

A beszélgetést egy következő epizódban folytatjuk egy hét múlva, amikor a balinéz emberek  életéről és nagyon különleges szokásairól lesz szó.

A felvétel párom, Poór Dénes segítségével készült, aki rengeteg technikai felszerelést cipelt el magával Balira azért, hogy segítsen rögzíteni az itt történteket, és ezekből filmeket készít, amelyek szintén az Örömvilág YouTube csatornán láthatóak. Érdemes feliratkoznod, hogy mindig értesülj a friss tartalmakról!

Véleményedet, saját történetedet, témajavaslataidat a podcast@oromvilag.hu címen várom.

Szeretettel várlak aktuális programjaimra

ThetaHealing ONLINE Haladó tanfolyam: 2022. július 15-17. (részletek később)
Családi minták oldása és újjászületés -ELVONULÁS Bádudvarnokon: 2022. augusztus 15-18. (részletek később)

A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?