#123 Hol vannak a spirituális férfiak?

A spirituális Nő gyakran magányos, mert nem találja Társát, a spirituális Férfit. Tényleg annyira kevesen vannak? És vajon hol bujkálnak?

Rengetegszer hallottam már társkereső hölgyek panaszát arról, hogy a Férfiak sajnos nem eléggé nyitottak az önismeretre, a spiritualitásra. Rengetegszer hallottam már panaszkodni feleségeket arról, hogy a férjeik nem tartanak velük lépést a lelki-szellemi fejlődésben, és hogy emiatt nem tudnak kapcsolódni velük. És rengetegszer derült ki, hogy ezek csak gondolatok, amelyek eltakarhatják előlünk az igazságot.

Ezt a témát már többen is javasolták nekem a hallgatók közül, a végső lökést pedig a múlt heti ThetaHealing® Lélektárs tanfolyam adta arra, hogy elhozzam Neked. Mint oly sokszor, ezen a kurzuson is szóba került az az általános vélekedés, hogy a férfiak nem spirituálisak. Számos izgalmas nézőpontot találtunk arra, hogy ez miért ne legyen a valóságunk. Nem egyszer voltam tanúja annak, amikor a panaszkodó és válni készülő asszonyka meglátja a férje értékeit… ahogy megérti, hogy azért, mert nem megy vele meditálni, még nem érzéketlen… hogy igenis támogatja, mert vigyáz a gyerekekre, amíg ő eljár a női körbe önmegvalósítani.

Igenis sok spirituális Férfi van. Igenis itt vannak körülöttünk. Vagy velünk. Vagy mellettünk… Az Örömvilág podcast #123 epizódjában arról szeretnék beszélgetni Veled, hogy hogyan találjuk meg, és ismerjük fel őket.

Te mit gondolsz erről? Milyen tapasztalataid vannak a témával kapcsolatban? Hogy éled meg nőként/férfiként mindezt? Milyen felismeréseket adott ez az epizód? Ha van kedved, írd meg véleményed a podcast@oromvilag.hu e-mail címre!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Szeretettel várlak aktuális programjaimra

A személyes tanfolyamok helyszíne: Örömvilág Tudatosság Központ – Székesfehérvár

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?