Te is félsz az elköteleződéstől? Az elköteleződés vajon végleges és megváltoztathatatlan? Mi lesz a szabadságoddal, ha elköteleződsz?

Amikor felvettem ezt az adást, még fogalmam sem volt, mennyire aktuális témát választottam. Az eredeti inspirációt egyébként ezúttal a thétás önismereti csoportom legutóbbi találkozója adta, ahol órákon át beszélgettünk az elköteleződés érzéséről, állapotáról, energiájáról. Ahogy a találkozó befejeződött, azonnal le is ültem a mikrofon elé, annyira lelkesített a téma. Aztán eltelt két nap, és – szakmai vonalon – úgy az arcomba tolta magát, hogy magam is meglepődtem. Talán téged is foglalkoztat valamilyen aspektusból…

Az Örömvilág podcast csatorna #122 epizódjában számos nézőpontot hozok Neked és Érted, hogy el tudj gondolkozni mélyebben erről a témakörről. Beszélgetünk például arról, hogy vajon mi az oka annak, hogy a legtöbb ember számára az elköteleződés kifejezés eleve negatív érzéseket kelt. Szó lesz arról is, hogy az elköteleződés akkor az igazi, ha örökre szól? És mi van akkor, ha közben meggondoljuk magunkat? Ér változtatni? És ha ezt megtesszük, az feladás?

Te mennyire vagy képes az elköteleződésre? Melyik életterületeden könnyebb beengedni ezt az energiát és hol küzdesz vele? Ha megmozdított a téma, tarts velem, és beszélgessünk fél órát!

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Neked milyen felismeréseket adott neked ez a téma? Ha van kedved, írd meg a podcast@oromvilag.hu e-mail címre! Ugyanitt szeretettel várom témajavaslataidat is.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Szeretettel várlak aktuális programjaimra

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?