Pár hete még teljesen máson volt a fókusz, pár hete fel sem merült bennünk, hogy a béke nem evidencia. Pedig a világ számos országában dúltak eddig is a harcok, de valahogy az távol volt tőlünk. Most, hogy testközelivé vált egy háború, sokan nem találják a belső békét, és így nem tudják teremteni a külsőt sem.

Az Örömvilág podcast #116 epizódjában arról szeretnék veled beszélgetni, hogy melyek a béketeremtés belső folyamatának lépései. Mert ami bent az kint… Finom, érzékeny „műszer” az ember… sokakban már az események kirobbanása előtt elkezdett nőni a feszültség, konfliktusok jelentek meg a munkahelyeken és a párkapcsolatokban, látszólag indokolatlan félelmek ütötték fel a fejüket. Számtalan módon van lehetőségünk segíteni. Hozzájárulhatunk anyagi támogatással a menekültek megsegítéséhez, küldhetünk élelmiszert, hasznos holmikat, adhatjuk az időnket, a munkánkat, befogadhatunk… és egyáltalán nem lebecsülendő az, amikor azon dolgozunk, hogy a béke energiája újra itt legyen bennünk és körülöttünk.

Te mit teszel most a belső békéd megőrzéséért? Hogyan éled meg ezt a helyzetet? Mi kapcsolt be benned? Milyen felismeréseket adott neked ez a téma? Ha van kedved, írd meg a podcast@oromvilag.hu e-mail címre! Ugyanitt szeretettel várom témajavaslataidat is.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Ha valamikor, akkor most különösen fontos hinnünk a csodákban! Meditáljunk együtt Buddha csodatételeire emlékezve az idei első Tízmilliószoros Napon! Ahogy évek óta minden ilyen alkalommal, most is “INGYENES ÉLŐ, ONLINE TEREMTŐ MEDITÁCIÓ”-ra várlak Benneteket. Találkozzunk a Nagy Buddha Nap csodás energiaterében, és teremtsünk közösen! Egyéni vágyaink valóra váltása mellett használjuk ki a lehetőséget, és tiszta szándékunk kollektív erejével járuljunk hozzá a BÉKE lehorgonyzásához a Földön és az emberek szívében! Időpont: 2022.március 18. (péntek) 19:30 Helyszín: Tomek Noémi motivációs előadó hivatalos oldal – www.facebook.com/tomeknoemi Az esemény linkje: https://fb.me/e/1GVE3cQ9m

1 éves, 12 alkalmas spirituális szemléletű ÖNISMERETI CSOPORTot indítok 2022. április 14-én. A csoportban együtt, interaktívan dolgozunk fel az önismereti úton fontos témákat. A csoportban való részvételnek nincs tanulmányi előfeltétele. A találkozókon spirituális metódusok gyakorlatait, vizualizációt, coaching- és tréning technikákat egyaránt alkalmazunk. Havonta egy alkalommal találkozunk 17:30-21.00 óra között (egy szünettel, félidőben) online térben, Zoom-on.

 

Szeretettel várlak aktuális programjaimra

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?