Source Memory Healing

Source Memory Healing technika nagyon mélyre visz, akár sok-sok élettel ezelőttre, oda, ahol a problémáid első forrásemléke található. Egy ősi meditáció segítségével, delta agyhullámon zajlanak a folyamatok, amelyek során az ego védekező mechnaizmusai lecsökkennek, és mély, elementális kapcsolat születik meg a lelkeddel, érzéseiddel. Ebben a mély állapotban képessé válsz a hárítás és az elkerülés helyett a belemenést és a feloldást választani.

A Source Memory Healing egy nagyon erőteljes és mélyre ható technika, ezért kizárólag indokolt esetben alkalmazom. Azokat, akik csupán kíváncsiak az előző életeikre, nem fogadom egyéni konzultációra, és kérem ezzel kapcsolatban a megértést és a megbocsátást!

Az egyéni alkalmak 1-1,5 órásak, nyugodt, biztonságos körülmények között zajlanak, fekvő testhelyzetben, mélymeditációs állapotban. Az én dolgom, hogy szeretettel és biztonságban vezesselek azon az úton, ami elvisz egy forrásemlékedbe, és ahol nem csak megértheted az elakadásod okát, de képes lehetsz azt a Törvények áldását és a megbocsátás csodás érzését alkalmazva a karmikus körödet lezárni, és szeretettel megtisztulva továbblépni.

Az utazás egy csodás, de energetikailag erőteljes élmény, így – ha teheted- a konzultáció napjára adj magadnak pihenési lehetőséget!

A konzultációt előzetes bejelentkezés alapján tudod igénybe venni.

Tomek Noémi

Motivációs előadó, Coach, Mestertréner, ThetaHealing® Certificate of Sciense & Master Instructor

Konzultáció ára